Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoEroin

13 Temmuz'da istediğim ödeme 23 Temmuz'da geldi.
10 günde geldi ödeme bu seferde.
Geçen ödemede 8 günde felan gelmişti.
Ödemede Bekletiyor ama hala ödeme yapıyor.
Birde reklamlar artık fazla.
Şu anda 1.9$ oldum bu ödemeyi beklerken bile.
-:))

malatyadetay

Bende fazla reklam çıkmıyor neden acaba..en fazla 7 8...

rota26

hayırlı olsun noeroin  :)

ikose

Ödemen hayırlı olsun NoEroin :)

enderege

Hayırlı olsun NoEroin. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: malatyadetay - 23 Temmuz 2014, 19:19:36
Bende fazla reklam çıkmıyor neden acaba..en fazla 7 8...
Boş vaktin çoksa yapabilirsin 15günde ödeme alanlarımız olmuştu burdan :P :) Bu site diğerleri gibi değil tıkla çık yapmayacaksın daha çok kazanmak istiyorsan 15-20dk da bir  girip kontrol edeceksin (süre sana kalmış tabiki boş vaktinin olup olmamasına göre) gene oluyor 3-5 reklam yani PC başındaysan sürekli kontrol edersen yakalarsın yoksa tıkla çıkla 0,05++ falan anca alırsın günde buna dikkat et;

malatyadetay

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Temmuz 2014, 02:25:58
Boş vaktin çoksa yapabilirsin 15günde ödeme alanlarımız olmuştu burdan :P :) Bu site diğerleri gibi değil tıkla çık yapmayacaksın daha çok kazanmak istiyorsan 15-20dk da bir  girip kontrol edeceksin (süre sana kalmış tabiki boş vaktinin olup olmamasına göre) gene oluyor 3-5 reklam yani PC başındaysan sürekli kontrol edersen yakalarsın yoksa tıkla çıkla 0,05++ falan anca alırsın günde buna dikkat et;
[/quote

Teşekkürler yardımın için..dediğin yöntem ile 20 dakika içinde 300e yakın kredi yaptım..tekrar teşekkürler bol kazançlar..

neon

GameHunter

@neon hayırlı olsun.

Bende dün ödeme talep ettim bakalım yollayacaklarmı. En son banlamışlardı yeni hesap açmıştım.

neon

Alıntı yapılan: GameHunter - 02 Eylül 2014, 11:37:26
@neon hayırlı olsun.

Bende dün ödeme talep ettim bakalım yollayacaklarmı. En son banlamışlardı yeni hesap açmıştım.

Teşekkürler GameHunter.(a)  Yollarlar, bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Çünkü ben de zamanında çift proxy kullandım. :) Benim diğer hesabı da banladılar. Ben de senin gibi yeni hesap açtım ve paramı gönderdiler. :)