Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutsuzsun

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Mart 2012, 10:40:50
Şimdi ben kendime ne diyeyimkiii..4565 kredi vardı :) 1 dk önce oynayım dedim:) bi baktım kredi ye 9065 olmuş ee bizahmet azıcık tıklayım

ya şu lottoya para yatırdım. peki şimdi nasıl oynıyacağım. bir yardımcı olursanız sevinirim.
az çok demiyelim yardım edelim.

mutsuzsun

Alıntı yapılan: lovablegs - 28 Şubat 2012, 03:45:32

bunu yapabilen var mı bende sürekli kelime hatası veriyor  :n

ben iki kere başardım şöyle yapıyordun.
1 google açıyorsun
2 arama bölümüne 2 deki yazıyı yapıştırıyorsun.
3 onun vermiş olduğu linki buluyor. dikkat et orada sayfa sayısı yazar. page 2 yazıyor sninkinde google 2. sayfasındadır link.
sonra sayfa açılıyor.
açılan web sayfasında bir linke tılıyorsun.
on saniye sonra  ıhave follw yazan yere tıklıyorsun.
0,50 cepte.
bu kadar.
hayırlı kazançlar.....

universitely76

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 08 Mart 2012, 14:50:06
ya şu lottoya para yatırdım. peki şimdi nasıl oynıyacağım. bir yardımcı olursanız sevinirim.
Yazıyı çok manidar buldum.. "az çok demeyelim yardım edelim" cümlesi genelde camilerde kullanılır ve loto ile aynı mesajda görünce garipsedim doğrusu  :X

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 08 Mart 2012, 14:55:19
ben iki kere başardım şöyle yapıyordun.
1 google açıyorsun
2 arama bölümüne 2 deki yazıyı yapıştırıyorsun.
3 onun vermiş olduğu linki buluyor. dikkat et orada sayfa sayısı yazar. page 2 yazıyor sninkinde google 2. sayfasındadır link.
sonra sayfa açılıyor.
açılan web sayfasında bir linke tılıyorsun.
on saniye sonra  ıhave follw yazan yere tıklıyorsun.
0,50 cepte.
bu kadar.
hayırlı kazançlar.....

Evet dediğiniz şekilde yapılıyor ancak site fazla hit alıp google taramasında ilk sayfaya çıktığından olsa gerek reklam normal şekilde kazanç vermiyor. Ne yaparsanız yapın hata veriyor.
Sanırsam 3 gündür reklam duruyor site ve düzeltilmediği/silinmediği taktirde de gidecek gibi...
Şu sıra imzasız'ım...

umtbra

ıhave follw nerede yazıyor :S Bende öyle bir yazı çıkmadı. Ayrıca link dediğiniz reklam linkimi yoksa sitedeki menüden herhangi bir sayfaya girebilirmiyiz?

universitely76

Alıntı yapılan: umtbra - 08 Mart 2012, 15:43:55
ıhave follw nerede yazıyor :S Bende öyle bir yazı çıkmadı. Ayrıca link dediğiniz reklam linkimi yoksa sitedeki menüden herhangi bir sayfaya girebilirmiyiz?
Genelde reklamı açıp gittiğiniz sayfada biraz bekleyip (bu reklamda 10 sn) site içindeki bir adsense reklamına tıklamanız istenir.

I have follow.... linki reklam sayfası üzerinde değil, AyuWage reklam sayfasında izlemekte olduğunuz reklamın altında bulunan ibaredir, reklamda istenilen adımları gerçekleştirdikten sonra o linke tıklayarak reklamı tamamlarsınız. Yukarıda resmi de var hatta :y
Şu sıra imzasız'ım...

lovablegs

Evet dediğiniz şekilde yapılıyor ancak site fazla hit alıp google taramasında ilk sayfaya çıktığından olsa gerek reklam normal şekilde kazanç vermiyor. Ne yaparsanız yapın hata veriyor.
Sanırsam 3 gündür reklam duruyor site ve düzeltilmediği/silinmediği taktirde de gidecek gibi...
[/quote]

aynen doğru bencede benim ki hala duruyor o yuzden hemde 2 tane diğeride hatalı bence oda olmuyor bir türlü

FilmsizKalma

Marketteki lotto kısmında bulunan butona tıkladığınızda direk kazandı iseniz kredi hesabınıza geliyor..kazanmadı iseniz 500 kredinizin düştüğünü fark edersiniz

ata07

6000 kredi var oynasammı :D kaybedersem hepsini kaybederim hesiyle oynarım kendimi tanıyorum çünkü  :g :g Oynasammı acaba :D

mutsuzsun

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 08 Mart 2012, 18:53:43

Marketteki lotto kısmında bulunan butona tıkladığınızda direk kazandı iseniz kredi hesabınıza geliyor..kazanmadı iseniz 500 kredinizin düştüğünü fark edersiniz

okadarcıkmı bende sandıki sanal bir makina çıkıyor. kolu çekiyor.
eğer senin dediğn gibiyse gitti beşyüz. ben şimdi bi bardak su alayımda içeyim bari :)

mutsuzsun

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Mart 2012, 15:02:52
Yazıyı çok manidar buldum.. "az çok demeyelim yardım edelim" cümlesi genelde camilerde kullanılır ve loto ile aynı mesajda görünce garipsedim doğrusu  :X

biliyorum camilerde kullanıldığını. ben lotto anlamadında aslında kullanmak istemedim. burda herkese yardım edilmesi anlamında söylemek isteddim. alıntıları birleştiremedim. acemiyim bu konuda. bende bir arkadaşa yardım yazdım hemen sonraki mesajda. ve bu siteyi kullanan herkese ilk ben tanıttığım için sanıyorum az .ok denilmiyecek bir yardım oluyor bu....