Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ohoo, talan etmişsin heryeri yahu :)
Hayırlı olsun universitely :)

universitely76

Teşekkürler :)

Bekeli ref gelirleriyle alakalı hiç bir bilgim yok, uzun süre refsiz son dönemlerde de 1 tane refle devam ettim. O yüzden pekte ilgilenmedim :y

Hocam siteleri bırakıyorum artık, PTCBox hariç (o da android ile çalıştığı için) diğer sitelerden alabildiğimi alıp hesaplarımı bilinmeze terkediyorum  8)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Hayırlı olsun Selçuk.

Bekeli reflerden tam ne kadar  yansıyor bılmıyorum ama sadece 10 ve uzerı creditli olanlar hesabına işliyor....

enderege

universitely76, hayırlı olsun. Gülegüle harca.

Bekeli ref toplamaya değmez. 10 kredi alan refin 1 kredisi geliyor sana.

ve benim refim yüzünden bana 5.2$ göndermedi. Refimin hesabı ile benim hesabım aynıymış! Bu nedenle hesabımı kapadı. Tavsiyesi ise yeni bir hesap açmam (mış!)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Hayırlı olsun selçuk ödemen güle güle harca :)

bilge8408

Ya benden de 2k küsür kredi düştü gene yahu.. Son ödememi alıp bırakcam ben de.... Adamlara 50 kere yazdım,  reklamla gelen refler için reklamcıyı cezalandırıyorsunuz diye.. Anlamıyorlar... Neyse uzun vadede kendileri kaybeder.. Güzel planlarım vardı burası için, vazgeçtim.. Artık ne geliyorsa reflerden 4-5 ayda 1 ödeme isterim :(

tolgacan86

hayırlı olsun universitely;

bende katılayım diyordum ancak vazgeçtim okuduklarımdan sonra..

bilalyuzugullu

ödemeler hayırlı olsun  :) güle güle harcayınız  :y

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 03 Nisan 2012, 16:47:42
Teşekkürler :)

Bekeli ref gelirleriyle alakalı hiç bir bilgim yok, uzun süre refsiz son dönemlerde de 1 tane refle devam ettim. O yüzden pekte ilgilenmedim :y

Hocam siteleri bırakıyorum artık, PTCBox hariç (o da android ile çalıştığı için) diğer sitelerden alabildiğimi alıp hesaplarımı bilinmeze terkediyorum  8)

Bahsi geçen tek ref benim sanırm  :D

Parayı aldıgına gore bu sefer hesabımda sorun yok sanırım.Geçen sefer Bilge hocanın refıydım.Sanırım benım yuzumden(ayuwage den odeme ısteyınce hesabım kapanmıştı)  kredileri silindi.Tekrar yenı hesap acalım dedık ve senın refın oldum.Senin hesabın için sorun olmadım herhalde  :D

universitely76

Teşekkürler arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: nouma26 - 04 Nisan 2012, 18:37:09Bahsi geçen tek ref benim sanırm  :D

Parayı aldıgına gore bu sefer hesabımda sorun yok sanırım.Geçen sefer Bilge hocanın refıydım.Sanırım benım yuzumden(ayuwage den odeme ısteyınce hesabım kapanmıştı)  kredileri silindi.Tekrar yenı hesap acalım dedık ve senın refın oldum.Senin hesabın için sorun olmadım herhalde  :D
Evet o tek kişi sensin, sen seçilmiş kişisin  :g
Yok bu sefer akıllanmışsın, yaramazlık yapıp hesapları boşalttırmamışsın  :P
Şu sıra imzasız'ım...