Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Hayırlı olsun tüm ödeme alanlara :)

Bende hiç alışkanlık yapmadı açıkçası, o kadar renksiz ve sevimsiz bir site ki üç günde bıraktım tıklamayı :g

bekeli

Teşekkürler arkadaşlar ;)

nouma26

Hayırlı olsun .Eğer toolbardan reklamları takip edıyorsanız ve tıklamaktan sıkılmıyorsanız 1.5 ayda 5 doları alabilirsiniz.

bekeli

abcb

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Temmuz 2012, 17:23:53
Hayırlı olsun .Eğer toolbardan reklamları takip edıyorsanız ve tıklamaktan sıkılmıyorsanız 1.5 ayda 5 doları alabilirsiniz.

Toolbarı chromede kullanabiliyormuyuz

nouma26

Alıntı yapılan: abcb - 09 Temmuz 2012, 17:51:17
Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Temmuz 2012, 17:23:53

Toolbarı chromede kullanabiliyormuyuz

Tam olarak bılmıyorum ama fırefox da sorun yok.Chrome da da deneyıp sonucu yazarım...

abcb

Teşekkür ederim Nouma, umarım olur
toolbarı Firefoxda zamanında kullanmıştım ama tıklamaları chromede yaptığım için toolbarı takip edememiştim

nouma26

Alıntı yapılan: abcb - 09 Temmuz 2012, 17:59:55
toolbarı Firefoxda zamanında kullanmıştım ama tıklamaları chromede yaptığım için toolbarı takip edememiştim

Şimdi denedim.Toolbar chrome la uyumlu.Her zaman dogru olmasa da reklam uyarıları ve krediniz toolbarda gözüküyor....Size tavsıyem eger kuracaksanız kurulum anında arama kanalınızı ve ana sayfanızı degıstırmek ıstıyor.O kutucukları kaldırıp kurulum yaparsanız sızın için daha iyi olur....

abcb

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Temmuz 2012, 18:19:03
Alıntı yapılan: abcb - 09 Temmuz 2012, 17:59:55

Şimdi denedim.Toolbar chrome la uyumlu.Her zaman dogru olmasa da reklam uyarıları ve krediniz toolbarda gözüküyor....Size tavsıyem eger kuracaksanız kurulum anında arama kanalınızı ve ana sayfanızı degıstırmek ıstıyor.O kutucukları kaldırıp kurulum yaparsanız sızın için daha iyi olur....

Dediğin gibi kurulumu yaptım Nouma
çok çok teşekkür ederim  :)
sana zahmet verdim, çok sağol
bu benim için büyük kolaylık olacak

nouma26

Rica ederim  , hiç önemli değil  :)

Bol kazançlar  ($)