Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutsuzsun

ödeminiz hayırlı olsun. bu sabah siteye giremedim.. site kapandımı öyleyse yandım 19 dolarım içerde kaldı :(

ikose

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 29 Kasım 2012, 10:03:56
ödeminiz hayırlı olsun. bu sabah siteye giremedim.. site kapandımı öyleyse yandım 19 dolarım içerde kaldı :(
az önce denedim
ben giriş yapabiliyorum..  ;)

mutsuzsun

bu sabah siteye giremedim.. site kapandımı öyleyse yandım 19 dolarım içerde kaldı :(

404 Not Found

The server can not find the requested page:

members.ayuwage.com/enter.php (port 80)

Please forward this error screen to members.ayuwage.com's WebMaster.

bu hatayı veriyor

hakanatik01

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 29 Kasım 2012, 10:18:08
bu sabah siteye giremedim.. site kapandımı öyleyse yandım 19 dolarım içerde kaldı :(
Ben de denedim sorunsuz açıldı şuan itibarı ile ,Bir diğer noktada bence girer girmez çek içerdekini site kapanmasa bile biriktirmek iyi değil bu sitede bizi banladı mesela hata falan yapmamıza rağmen kafasına eser banlar birde emeğiniz boşa gitmesin bu siteden 5$ oldu çekiceksin en güzeli

goxyy

site sorunlu reklamlar açılmıyor.

hakanatik01

Alıntı yapılan: goxyy - 29 Kasım 2012, 14:58:19
site sorunlu reklamlar açılmıyor.
@mutsuzsun goxyy dediğide bir örnek işte.Sen tıklarsın reklam açılmaz kurallara uymadın der banlama bahanesi yapar , ticket atsan da dinleyen yok zaten bu sitede dikkatli olmanı önereriz bu hafta 3 kişi banlandı sanırım bizim forumdan.

nouma26

Çok ilginçtir sanırım banlana banlana sitede adam kalmadı.1sene önceki proxy kullandıgımdan dolayı banlandıgım uyelıgımı tekrar açtıklarını belirten mail attılar.Malum o üyeliğe giremiyorum.Uydunet kullanıyorum ve ip ne yazık ki değişmiyor.Şimdi o uyeliğe başlasam sonuç gene şimdiden belli olacak  :D

bilge8408

Hmm; şimdilik bende bir sıkıntı yokmuş :)

[IMG]http://i1162.photobucket.com/albums/q540/bilge8408/ayuwage7oumldeme.jpg[/img]

@nouma26
Eğer eski hesabınızı açtılarsa ondan devam edin bence (Galiba benim refimdiniz:) )
Yalnız eğer devam edecekseniz o hesapla alakalı tekrar teyit amaçlı bir ticket atın. Hesap ve görünen net bağlantınıza vs. baksınlar ve size onay versinler.

hakanatik01

Hayırlı olsun güzel günlerde harcayın :y

Bir forumdan bu kadar kurban yeter demiştir admin :g

bekeli

@bilge8408, hayırlı olsun ödemeniz ;)

Admin bekleyen ödemeleri bugün ödedi herhalde. Benim ödeme de gelmiş.

4. ödemem: