Weblider - Ruble Kazanç

Başlatan freebooyalex, 27 Nisan 2017, 02:39:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freebooyalex

Arkadaşlar anlatmak istediginiz olay benim basıma da geldi sistem kendisini koruma altına alıyor.. Sistemden sürekli para cekerseniz limitinizi artırmanızı istiyor. Bazı oyunlarda bu olayı görmüştüm. Kurun yukselmesi olayına benziyor aylık limitini yukseltiyor sürekli cekerek degilde yatırım yaparak ve arada cekerek sistem kendisini bu şekilde koruyor diye dusunuyorum. Diyer mantıksal acıklaması da  Alt üyeler bularak yatırım yapanların KH / s Aldıklarında sizin cekim limitinizi artırıyorlar. Sistemden REF alarak bu olayın önüne gecilebiliniyor. Yanlısım varsa düzeltin.. Herkese bol kazanclar..

Xalid

Ödemeler hala devam ediyor arkadaşlar. Bu siteye yapılan yatırımlara bakarsak site bence en az 3-4 ayakta dura bilir.

Xalid

Parayı balance ye ekleyemiyorum site scammı oldu ?

Xalid

Ancak parayı çektim bakalım biraz bekleyelim görelim ekleye bilecezmi balanceye parayı.

malatyadetay

Alıntı yapılan: freebooyalex - 14 Mayıs 2017, 01:51:26
Arkadaşlar anlatmak istediginiz olay benim basıma da geldi sistem kendisini koruma altına alıyor.. Sistemden sürekli para cekerseniz limitinizi artırmanızı istiyor. Bazı oyunlarda bu olayı görmüştüm. Kurun yukselmesi olayına benziyor aylık limitini yukseltiyor sürekli cekerek degilde yatırım yaparak ve arada cekerek sistem kendisini bu şekilde koruyor diye dusunuyorum. Diyer mantıksal acıklaması da  Alt üyeler bularak yatırım yapanların KH / s Aldıklarında sizin cekim limitinizi artırıyorlar. Sistemden REF alarak bu olayın önüne gecilebiliniyor. Yanlısım varsa düzeltin.. Herkese bol kazanclar..

yatırımı ne kadarlık yapmalıyım ödemelerin serbest kalması için
bir de 80 rubleyi balance den yatırıma dönüştürmeme de izin vermiyor ne yapmalıyım..

Xalid

Soru soruyoruz cevap yok hala. @strenergy bi göz atarmısın.

strenergy

@freebooyalex konuyla ilgilenecek misiniz ? Sorularına cevap bekleyen üyeler var  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Xalid

Alıntı yapılan: strenergy - 31 Mayıs 2017, 12:33:39
@freebooyalex konuyla ilgilenecek misiniz ? Sorularına cevap bekleyen üyeler var  ;)

Hala cevap yok...

strenergy

Konu sahibi PM ile konunun kapatılmasında fayda olduğunu belirtti. Üye getir para kazan mantıklı çalıştığından sıkıntılar yaşanacağını belirtti.
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Mustafaresah

Arkadaşlar konuyu devir almış bulunmaktayım

Hala aktif bir şekilde ödeme almaktayım ve tüm sorularınızı yanıtlamak için burdayım..

Bol kazançlar  ($$)