Claimers (SCAM)

Başlatan ikose, 27 Nisan 2017, 15:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Birden fazla tab açılabiliyor :) Site izin veriyor :)

manjimurai

Kayıt Oldum 1800 Satoshi Yaptımda Uyku Bastı  -:))
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ikose

Alıntı yapılan: manjimurai - 28 Nisan 2017, 23:11:47
Kayıt Oldum 1800 Satoshi Yaptımda Uyku Bastı  -:))
koyusundan sana bir kahve :g uyku yok, aç gözleri :g

Akif

Captcha çözme yeni trend falan mı acaba? Bunun gibi birsürü site daha gördüm. 60 dakikada bir altimitsiz otomatik faucethuba çekim alan var. Tık başı 5 satoshi, 5 dakikada bir 500 satoshi falan. iyi aslında.. 2 sekme açıp 2 farklı sitenin captchasınıda çözdüm fena olmuyor çokta. :D

alex219

sistem raiblockun kopyası gibi  (hydr) kodlarına falan baktım da göremedim ama adam bağlantı yapabildiyse bir şekilde bence raiblock için captcha çözdürüyor gibi  *) ama bilemedim ..

hea bu arada captcha çözecem diyorsanız raiblockla uğraşın .. şuanki fiyatla aşağı yukarı tek captcha 60 satoshi civarı bırakır

Akif

Alıntı yapılan: alex219 - 29 Nisan 2017, 00:01:40
sistem raiblockun kopyası gibi  (hydr) kodlarına falan baktım da göremedim ama adam bağlantı yapabildiyse bir şekilde bence raiblock için captcha çözdürüyor gibi  *) ama bilemedim ..

hea bu arada captcha çözecem diyorsanız raiblockla uğraşın .. şuanki fiyatla aşağı yukarı tek captcha 60 satoshi civarı bırakır

şu raiblock işini biraz açarmısınız

HeadSh0t

Bir 45K lık ödeme daha istedim :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: alex219 - 29 Nisan 2017, 00:01:40

............. Bu siteye benziyor :)

alex219

Alıntı yapılan: Akif - 29 Nisan 2017, 00:08:50
şu raiblock işini biraz açarmısınız

raiblock bir altcoindir.

dağıtımı faucet ile yapılıyor.

bu forumda bir ara konusu da vardı silinmediyse eğer.

ingilizceniz var ise ana konusu: ...............

Akif

.............

Hocam hiç Altcoinlerle ilgilenmedim anladım ne olduğu DogeCoin falanda vardı sanırım ne oluyor şimdi bu Altcoinler farkı nedir bitcoinden?kazancı falan dahamı yüksektir acaba?