Claimers (SCAM)

Başlatan ikose, 27 Nisan 2017, 15:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

İkinci ödeme alınmıştır
destek verenlere çookkkk teşekkür ederim  (spk)
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/claimers-odemeleri/new/#new

manjimurai

Bndemi is var arkds pendingden balaceye gecmiosa   gevsede yansimio
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ikose

Alıntı yapılan: manjimurai - 29 Nisan 2017, 13:45:03
Bndemi is var arkds pendingden balaceye gecmiosa   gevsede yansimio

Kazanckapisi

bende de sorun yok  :y

buzz

günlük tıklamalar sıfırlanınca bonusta sıfırlanıyor değil mi?
ertesi gün baştan başlıyoruz
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: buzz - 29 Nisan 2017, 15:08:16
günlük tıklamalar sıfırlanınca bonusta sıfırlanıyor değil mi?
ertesi gün baştan başlıyoruz
Aynen :)

sb1299

bu ve benzeri siteler raiblocks sitesinde claim yaptırıyor.bana sorarsanız iyi bir sistem.bir arkadaş yazmış geçmiş sayfalarda rai ile uğraşın claim başına 60 sth bırakıyor diye.doğrudur belki çok daha fazlabile kazandırır ancak rai 15 nisandan itibaren her saat ödeme yapacağını ve claim yapanlar arasından yalnızca ik 60 a girenlere ödemesini yapacağını duyurdu.işte bu ilk 60 a girme olayı bu yeni faucetin doğmasına sebep oldu.bireysel olarak raifaucette ilk 60 a girmek neredeyse imkansız.claim havuzları kuruldu.insanlar birleşip tek hesap için claim yapıyorlar sonrada alınan mrai yi paylaşıyorlar.benin girişimci dediğim bazı kafası çalışan kişilerde işte böyle site açmışlar.bizler claim yaparak bu kişi veya kişilerin raifaucette mrai toplamasını sağlıyoruz.onlarda bize kar payı veriyor.
mrai nin değeri artması durumunda( ki genel görüş artacak yönünde) claim başına kazanç 5 sth den çok daha fazla olucaktır. mrai ile uğraşmak istemeyen ben altcoinden anlamam uğraşamamda diyenler için güzel ve ideal bir sistem.
yine geçmiş sayfalarda bir arkadaş site yetkilileriyle konuşmuş ve hiç reklam yok siz kazanıyormusunuz diye sormuş.ben cevaplıyayım evet kazanıyorlar.şuan 17 claim 1 mrai yapıyor ortalama.1 mrai =993 satoshi. 17 claim için bize 85 satoshi ödüyorlar.993 - 85 = 908 satoshi kazançları var.
claim başı 5 sth çok düşük ama yakın zamanda artacaktır diye tahmin ediyorum.birde kar miktarı size çok gelebilir evet biraz çok ama bireysel olarak mrai havuzunda ilk 60 a giremeyeceğimizi unutmamak lazım.
konu hakkında bildiklerimi yazdım.amacım sadece bilgi vermek.ne sizleri bu sisteme yönlendirmeyi nede bu konuyu baltalamayı kesinlikle düşünmedim.herkese bolkazançlar dilerim.

alex219

Alıntı yapılan: sb1299 - 30 Nisan 2017, 11:31:57
bu ve benzeri siteler raiblocks sitesinde claim yaptırıyor.bana sorarsanız iyi bir sistem.bir arkadaş yazmış geçmiş sayfalarda rai ile uğraşın claim başına 60 sth bırakıyor diye.doğrudur belki çok daha fazlabile kazandırır ancak rai 15 nisandan itibaren her saat ödeme yapacağını ve claim yapanlar arasından yalnızca ik 60 a girenlere ödemesini yapacağını duyurdu.işte bu ilk 60 a girme olayı bu yeni faucetin doğmasına sebep oldu.bireysel olarak raifaucette ilk 60 a girmek neredeyse imkansız.claim havuzları kuruldu.insanlar birleşip tek hesap için claim yapıyorlar sonrada alınan mrai yi paylaşıyorlar.benin girişimci dediğim bazı kafası çalışan kişilerde işte böyle site açmışlar.bizler claim yaparak bu kişi veya kişilerin raifaucette mrai toplamasını sağlıyoruz.onlarda bize kar payı veriyor.
mrai nin değeri artması durumunda( ki genel görüş artacak yönünde) claim başına kazanç 5 sth den çok daha fazla olucaktır. mrai ile uğraşmak istemeyen ben altcoinden anlamam uğraşamamda diyenler için güzel ve ideal bir sistem.
yine geçmiş sayfalarda bir arkadaş site yetkilileriyle konuşmuş ve hiç reklam yok siz kazanıyormusunuz diye sormuş.ben cevaplıyayım evet kazanıyorlar.şuan 17 claim 1 mrai yapıyor ortalama.1 mrai =993 satoshi. 17 claim için bize 85 satoshi ödüyorlar.993 - 85 = 908 satoshi kazançları var.
claim başı 5 sth çok düşük ama yakın zamanda artacaktır diye tahmin ediyorum.birde kar miktarı size çok gelebilir evet biraz çok ama bireysel olarak mrai havuzunda ilk 60 a giremeyeceğimizi unutmamak lazım.
konu hakkında bildiklerimi yazdım.amacım sadece bilgi vermek.ne sizleri bu sisteme yönlendirmeyi nede bu konuyu baltalamayı kesinlikle düşünmedim.herkese bolkazançlar dilerim.

şu ilk 60 olayına açıklık getirmek istiyorum.
($$)

evet son sistemde raiblock adminlerinin serverlarına çok fazla yüklenme olmasın diye geliştirilen ilk 60 olayı doğrudur. ama şöyle bir ince nokta var. nedir bu nokta?

ilk 60 giren kişiler ödül alıyor ve yapmış oldukları "claim" sayıları sıfırlanıyor. ee peki ilk 60a giremeyenlerin "claim" sayıları noluyor. sıfırlanmıyor. yani şöyle bir hesap yapabilirsiniz kendinizce. şuan ilk 60daki son adam yani 60ıncı 2500 claim ile ödül almaya hak kazandı. ee şimdi siz bu 2500 claimi kaç saat kaç günde yapabilirsiniz ?  ($$)
yani 2501 olunca bireysel olarak ilk 60a gireceksiniz. ( bu 2500 rakamı artadabilir azala da bilir. kendiniz bakınız takip ediniz :) )
.........

amacım sadece yardım etmek.

yani diyorum ya siz burada 10000 satoshi için 2000 civarı zaten captcha çözüyorsunuz. daha da az olabilir sadece 5 satoshiye göre söyledim bunu.
onun yerine gidin raiblockta bireysel captcha çözün. burada alacağınızdan fazla kazanırsınız  ;)

ikose

@alex219 sadece içeriği öğrenmek için soruyorum , öncelikle açıklamalar için çok teşekkür ederim
verdiğiniz linkteki claim lara bakıyorum en düşük 60 sırada bile 78,000 claim var
bir kişi kendi başına kaç günde 78,000 claime girerki günde 1,000 bile yapsanız 78 gün demektir ki bu günün sonunda
sistemin scam ihtimali yokmudur.
birde ben kendi adıma konuşayım bu kadar gün çalışıp ödeme alamamak moralimi bozar

bluelabelowl

@ikose ilk 60'da yer almak için 2400-2700 aralığında claim'e ihtiyacınız var.
Verdiğiniz örnekteki gibi günde 1000 geçerli claim yaparsanız 3. gün içerisinde listeye girer
ve akabinindeki saat sonunda (her saatbaşı liste ödemeleri yapılır) ödemeniz pendinge düşer.
Raiwallet cüzdanınızı açıp şifresini girer ve pending de bekleyen bakiyenizi hesabınıza eklersiniz.
Sonrasında Mercatox üzerinden ya da dilediğiniz alıcı ile btc'ye çevirirsiniz.

(Bu tarz aracı siteler ile claim yapmak emek sömürüsüdür. Şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın.)  (spk)

Alttaki linkten saat saat tüm geçmiş mrai dağıtımlarını takip edebilirsiniz.
[spoiler]https://raiblockscommunity.net/faucet/distribution.php[/spoiler]