Claimers (SCAM)

Başlatan ikose, 27 Nisan 2017, 15:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alex219

Alıntı yapılan: ikose - 30 Nisan 2017, 14:39:17
@alex219 sadece içeriği öğrenmek için soruyorum , öncelikle açıklamalar için çok teşekkür ederim
verdiğiniz linkteki claim lara bakıyorum en düşük 60 sırada bile 78,000 claim var
bir kişi kendi başına kaç günde 78,000 claime girerki günde 1,000 bile yapsanız 78 gün demektir ki bu günün sonunda
sistemin scam ihtimali yokmudur.
birde ben kendi adıma konuşayım bu kadar gün çalışıp ödeme alamamak moralimi bozar

baktığın yer sanırım şu "Claims / s" yani saniyedeki claim sayısı .. esas bakman gereken yer o sıraların en başındaki "ID / Payout start" altındaki limklere tıklamak .. 
örnek en tepedeki ve son saatteki dağıtımın listesi

...............

burada ilk 60a girenlerin listesi var ..  ($$) her saat için yukarıda verdiğim

.......

linkteki saatlik dağıtımlara tıklayarak görebilirsin ..

bu arada altcoin cüzdanın senkron olsun ve ilk 60a gir .. ödemen otomatik olarak gelecek ..
şuanda bu konudaki örnekteki gibi bireylerin insiyatifiyle değil

ikose

Yaş 50 ye merdiven dayayınca anlamak zor oluyor kusura bakmayın  :g
@alez219 ve @bluelabelowl  , sağolun
neden bu kadar takıldım bilmiyorum
örneğin 3 günde burada yaptığım claim +2,000 bir refimin yaptığı claim +4,000
az önce mrai konusuna baktım neden bu kadar zayıf kaldı o zaman anlam vermedim  *)

yerceylan

Alıntı yapılan: ikose - 30 Nisan 2017, 15:19:02
Yaş 50 ye merdiven dayayınca anlamak zor oluyor kusura bakmayın  :g
@alez219 ve @bluelabelowl  , sağolun
neden bu kadar takıldım bilmiyorum
örneğin 3 günde burada yaptığım claim +2,000 bir refimin yaptığı claim +4,000
az önce mrai konusuna baktım neden bu kadar zayıf kaldı o zaman anlam vermedim  *)

Ben burdan 10000 alıp çıkacağım çok fazla invalid veriyor.  :)  Raipoolda 15 dk claim yaptım ertesi gün cüzdana 13 mrai gelmiş 13*900=11700  ($$) Daha kolay kazanması

ikose

Alıntı yapılan: yerceylan - 30 Nisan 2017, 15:23:15
Ben burdan 10000 alıp çıkacağım çok fazla invalid veriyor.  :)  Raipoolda 15 dk claim yaptım ertesi gün cüzdana 13 mrai gelmiş 13*900=11700  ($$) Daha kolay kazanması
evet dün bende çok hata aldım doğru cümleye ne denir

HeadSh0t

@sb1299 ve @alex219 arkadaslarımıza açıklayıcı ccevaplar için tesekkürler.. Genel olarak BTC nin alt kolları hakkında bilgim yok. Fakat bu sistem ilk günkü gibi kazanclı degil.. Sürekli degisiklik yapıyorlar.. 30 civarı ref geldi fakat pek tıklayan olmadı.. Belirtildigi gibi alt btc birimleriyle ugrasmak istemeyenler  - benim gibi- azda olsa günlük claim yapabilir. Mrai için takım kurulmadan kazanmak zor görünüyor..

ikose

Claim hataları düzelmiş. düzenli claim yapabiliyorsunuz.
Site çok hızlanmış.

Sitedeki claim oranlarında da değişiklik var.  :m
Eski kazanç
100 claim = 100 x 5 = 500 STS
200 claim = 200 x 5+5 bonus = 2,000 STS
200 claim  = 200 x 5 + 10 bonus = 3,000 STS  ( toplamda 500 claim = 5500 sts)
500 claim = 500 x 5+15 bonus =  10,000 STS  ( toplamda 1000 claim = 15,500 STS )
limitsiz claim =   .... x 5+25 bonus

Yeni kazanç ( Konu tanıtımı güncellenmiştir. )
100 claim = 100 x 5 = 500 STS
200 claim = 200 x 5+5 bonus = 2,000 STS
500 claim  = 500 x 5 + 15 bonus = 10,000 STS 
limitsiz claim =   .... x 5+25 bonus  = Sınırsız kazanç

Bugünki ekran görüntüm    (dnsz)
[spoiler][/spoiler]

ikose

savas06

+1 üye olundu çözmeye başladık teşekkürler.

ikose

ikose

21 Mayıs 2017 tarihinde rainblocksa bağlı havuzlar ve buna bağlı olarak açılan sitelerin kazançları kapatılmıştı.
Claimers  dede kazançlar durdurulmuş ve sistem bakıma alınmıştı

dünden itibaren yeni açıklama geldi

Şimdi bu biraz eskisinden farklı çalışıyor ancak daha önce yaptığınızın iki katı kadar
kazanabilirsiniz : D Gelirimizi RaiBlocks'tan alıyorduk, 72364545364 arasında var olan başka bir altroin var. Döviz dağıtımı muslukla yapılır. Artık 2 seçeneğiniz var:

1. RaiBlocks sitesine gidin , öğrenin, onun hakkında bilgi edinin, cüzdan'ı indirin, eşitlemesini bekleyin, rablock'lardaki musluğa kendiniz hak talebinde bulunmaya başlayın, ücret alın ve kazançlarınızı BTC'ye bazı döviz bozdurma yeri ile değiştirin .

2. Bizi talep edin (size talep edebilmeniz için bir XRB adresi vereceğiz) ve BTC'de ödeme alın. Gerisini biz hallederiz.

Burada daha ayrıntılı bir açıklama var:
..............

Kısacası
buradan claim e devam edebilirsiniz. ( dileyenler, alım-satım işleri ile uğraşmak istemeyenler  benim gibi  :g)
Yapılacaklar
Claim sayfasının en alt kısmında her üyeye verilen xrb-  ile başlayan size ait olan bir hesap nonuz var.
bunu Copy yapıp
Stars claiming Here  Butonuna bastığınızda sizi
...............
sayfasına yönlendirecek
ve artık claim e buradan devam edicez.
ancak ödeme almanız için Rai de ilk 60 a girmeniz gerekmekte
bunun içinde yine claim sayfasının en üst sol kısmında bulunan Claims to Payout: .... kısmında kaç claim yapmanız gerektiği bildirilmektedir.

Çok uzun oldu ama anca anlatabildim derdimi.
Kolay gelsin herkese

sorusu olan  :m  (spk)