UniClique

Başlatan HeadSh0t, 03 Mayıs 2017, 18:47:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

disasterc

Acikcasi bilemiyorum:( aslinda 10 dolar yatirim yapip denemek istedim. Sonra rent reflerden gelan parayla yatirimimi cekmek istedim. [email protected] e sebep sordum ama pek umutlu deilim.

disasterc

Cliquesteria accaunt da askiya alindi. Isyerinden de ara sira giriyordum alman firmasi oldugu icin turk ip den baglanmiyoe olabilir it ye sorcam. Yukaek ihtimal onu bahane edip engellediler:). Anlayamiyorum cheat yok hic bise yok paranin ustune yatiyorlar.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: disasterc - 01 Ekim 2017, 22:46:48
Cliquesteria accaunt da askiya alindi. Isyerinden de ara sira giriyordum alman firmasi oldugu icin turk ip den baglanmiyoe olabilir it ye sorcam. Yukaek ihtimal onu bahane edip engellediler:). Anlayamiyorum cheat yok hic bise yok paranin ustune yatiyorlar.
Tam durumunuzu bilemiyorum ama VPN, proxy, DNS değişikliği gibi olayları birçok site istemiyoru ve hesap kapatma nedeni olabiliyor :(

disasterc

aynen vpn den gitmiş . daha cevaplamadılar cevaplamıcaklarda :(  Bana yinede sacma geldi günde bir defa tıklanabiliyor her türlü reklamlara dupe yapsam referans olurum kendime . canımız saolsun  . En azından 10 dolar invest yapmıstım rr avg lere bakmak icin daha kötüsüde olabilirdi.

disasterc

Support ile konustum. proxy yüzünden banlamışlar. Benim ortada hile yaptığım bir durum yok bari yatırımımı ödeyin diyeceğim.
Sanmıyorum ödeyeceklerini. Keşke iş yerinden girmeseydim:) dikkatli olun.

ikose

TE 100 surf ile gelen
14,10,2017=900 TE kredisi
15,10,2017 =700TE kredisi + 0,03 PB
16,10,2017=  You got , 0.0634 Cash  :g

ikose

TE 100 surf ile gelen

17,10,2017=  You got , 0.0524 PB  :m

ikose

100 TE Surf = You got , 90 Traffic Exchange Credits, 0.02 Cash

Coulers79

Normal üye için Max. ödeme limiti 2$ diyor.  (hydr)  ninja