golden neobux

Başlatan ayþe26, 04 Ağustos 2012, 03:10:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayþe26

selam arkadaşlar golden üyelik almak istiyorum sizce iyimi tavsiye ediyormusunuz.kazanç varmı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ayşe26 - 04 Ağustos 2012, 03:10:02
selam arkadaşlar golden üyelik almak istiyorum sizce iyimi tavsiye ediyormusunuz.kazanç varmı

Henüz yeni sorulmuştu, buradaki cevaplara bakabilirsiniz.
Kısaca 15 kadar düzgün tıklayan direk refiniz yoksa önermiyoruz.
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux-hakkinda-onemli/msg45345/#msg45345

moonisblack

golden neobux a 90$ para verip günde sabit 0.01$ lık reklamlardan  9 tanesine tıklayıp 0.09$ kazanacağınıza
ptcbox ta o 95$ lık upgrade yaparak günde her çıkan her reklamdan 0.1$ (10+ reklam çıkıyor genelde bazı günler 10 tanenin altına düşebiliyor ama 10 reklam çıktı desek..) günde yaklaşık 1$ veya daha fazlasını kazanmak daha iyi değilmi?
(bunun daha fazlasını kazanmakta sizin elinizde. nasıl yapacağınız konusunda yardımcı olurum forumdaki diğer arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir)

ayþe26

Alıntı yapılan: moonisblack - 04 Ağustos 2012, 12:18:58
golden neobux a 90$ para verip günde sabit 0.01$ lık reklamlardan  9 tanesine tıklayıp 0.09$ kazanacağınıza
ptcbox ta o 95$ lık upgrade yaparak günde her çıkan her reklamdan 0.1$ (10+ reklam çıkıyor genelde bazı günler 10 tanenin altına düşebiliyor ama 10 reklam çıktı desek..) günde yaklaşık 1$ veya daha fazlasını kazanmak daha iyi değilmi?
(bunun daha fazlasını kazanmakta sizin elinizde. nasıl yapacağınız konusunda yardımcı olurum forumdaki diğer arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir)

bugün 80 dolara düştü golden üyelik

tolgacan86

Alıntı yapılan: moonisblack - 04 Ağustos 2012, 12:18:58

gidip ptcboxtan $95 upgrade alacağınıza jss den 9 pozisyon alın  ;)

ertunctezcan

Bende gidip 80$'a golden alacağınıza 50$ satsam mı hesabı diye düşünüyorum 5 tane golden ref var. 88 kiralık ref var hesapta. Dediğim gibi 5 tanesi golden ref. Süreleride golden paketin bitmesiyle aynı yani onları uzattım zamanında. Birde 11.735 neopoints var. İçerde de 20$ para var yaklaşık 18 küsür. Neyse benim başım yandı kimsenin yanmasın. Odeğilde bu bilgiler eşliğinde benim hesap ne kadar eder yav satmayı düşünebilirim :g

ElisaMcCline

Ben neobux golden konusunda söyleyeceğimi söyledim. Gerisi size kalmış.
70$ da olsa , yeterli direk refiniz yoksa almayın.

Arkadaşların önerileri gibi, PTC düşünüyorssanız PTCBox, yatırım düşünüyorsanız JustbeenPaid düşünülebilir.

moonisblack

Alıntı yapılan: ayşe26 - 04 Ağustos 2012, 14:41:56
bugün 80 dolara düştü golden üyelik
yılbaşını beklerseniz biraz daha düşecek noel kampanyası oluyor (d) hani illa neobuxtan golden alıcam diyorsanız hevesinizi kırmayalım

ayþe26

golden üyelik aldığımız takdirde kaç günde bir ref alma imkanımız var standart üyede 7 günde 1 golden de aynımı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ayşe26 - 05 Ağustos 2012, 16:44:14
golden üyelik aldığımız takdirde kaç günde bir ref alma imkanımız var standart üyede 7 günde 1 golden de aynımı

Gördüğüm kadarıyla siz adım adım zarar etmek üzere golden a doğru gidiyorsunuz.
Paypal onayları vs, bunu gösteriyor.

Goldenlar da 7 günde bir ref alabiliyorlar.
Sadece gün içinde belirlediğiniz 2 farklı satte PC başında haqzır olarak, yaklaşık 5-10sn lik bir zamanda tüm diğer goldenlarla sınırlı sayıda olan refleri kapışarak ref alabiliyorsunuz.

Kesinlikle golden düşünüyorsanız, reflerinizi standartken almanızı tavsiye ederim.

Bol şans, bol kazançlar...