iletilerim

Başlatan hakanatik01, 06 Ağustos 2012, 20:18:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2013, 15:55:23

Dün başladık kampanyamız var, üstüste 20 PM atana teskere veriyoruz (d) tasdikname olarak da bilinir (d)

Walla ben de bakıyorum hocam, adam gibi ürün yok :) Hep ara ürünler şu anda :)

Şu mesajın sonundaki linklere bir bakın bence, bir kısmının ilk düşük seviyeleri geldi ama düzgün ürünleri hala yok ortada :)
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/nokia-lumia-920/msg84143/#msg84143

Hocam ben okumuştum linkte verdiğiniz tavsiyeleri sağolun  :) da hocaya 20 mesaj yolla telefonu kap   kapsamında bir hareketi tetikledikten sonra hâlâ sakin sakin tavsiye verebilmenize şaşırdım :)) Gerçi siz de tedbiren başka bir kampanya başlatmışsınız ,20 pm atana tasdikname :))
Tebrikler ,güzel kampanya olmuş  :y

hakanatik01

Bu yeni birşeyse bayıldım çok güzel olmuş :)
daha önce varmıydı da scriptmi engelliyordu anlayamadım  ama güzelmiş :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Haziran 2013, 11:45:14
Bu yeni birşeyse bayıldım çok güzel olmuş :)
daha önce varmıydı da scriptmi engelliyordu anlayamadım  ama güzelmiş :)

Daha önce yoktu galiba. Bende sizin gibi iletileri geç görmemden şikayetçiydim ileti geldimi diye sayfa yenilediğimde çok oluyordu. Bu güzel olmuş bencede :y

abcb

Dün başladı, bencede çok güzel olmuş  :)
Anıl Hocam teşekkürler, ellerinize sağlık  :)

hakanatik01

Arshi ve djsugara inat mı yaptılar naptılar,acaba :P kimse bize mesaj atmıyor diyorlardı :P

arshi

Şahsen sevmedim, okunmuş say butonu yok en basiti. Nerden kapatcaz bunu, alın burdan :P

abcb

Bütün mesajlarımı zorla okuman için Anıl Hocam öyle ayarladı  :D Ama benim için okunmuş say butonu yaptı  (d) :g

djsugar

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Haziran 2013, 11:52:12
Arshi ve djsugara inat mı yaptılar naptılar,acaba :P kimse bize mesaj atmıyor diyorlardı :P
hala giden gelen olmadığı için beni etkileyen bişey olmadı.

arshi

Boşver birader, gizli gündemlerine alet etmesinler bizi daha iyi..

hakanatik01

Bide dürt butonu eklense güzel olucak burdan kırmızı kafayı dürtücen böyle güzel olurdu :P dürtünmü de titreşim olucak yahoo gibi :P