Gelir Kapısı Raiblocks Ortaklığı (Düzenlendi ! SIFIR Komisyon ! )

Başlatan Fatih25, 24 Mayıs 2017, 03:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutluksk

ilginize teşekkür ederim özel mesaj gönderemiyorum Kişisel ileti gönderemezsiniz. diye hata veriyor
bu sorunu nasıl çözebilirim

Fatih25

Alıntı yapılan: mutluksk - 27 Mayıs 2017, 23:04:20
ilginize teşekkür ederim özel mesaj gönderemiyorum Kişisel ileti gönderemezsiniz. diye hata veriyor
bu sorunu nasıl çözebilirim

yeni üye oldugunuz için bir yorum daha attıktan sonra msj atma hakkınız olur, diğer konulara da ilgi gösterip yorum attıgınızda kişisel msj özelliğiniz açılır

Fatih25

yeni sistem çok kötü oldu kazanç baya düştü , bakalm yarın aksama kesin olarak belli olur ortalama kazançlar, suanda birşey söylemek saçma olur.

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: Fatih25 - 28 Mayıs 2017, 00:25:04
yeni sistem çok kötü oldu kazanç baya düştü , bakalm yarın aksama kesin olarak belli olur ortalama kazançlar, suanda birşey söylemek saçma olur.

5 bin claim e 109 Mrai geldi.
109X1113=121 Bin satashi yapar aşağı yukarı. Şu anki kurdan.

Mrai ve bitcoin fiyatı biraz daha düşerse zarar olur.

Fatih25

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 28 Mayıs 2017, 16:40:55
5 bin claim e 109 Mrai geldi.
109X1113=121 Bin satashi yapar aşağı yukarı. Şu anki kurdan.

Mrai ve bitcoin fiyatı biraz daha düşerse zarar olur.

Valla aksama daha da kesinlesir kac claime ne kadar kazancimiz olacagi , ondan sonra gerekli aciklamayi yaoacagm kaxanc miktari ile ilgili

Fatih25

Güncel Kazanç miktarı ortalama olarak :

Her 10 bin Claim de  : 0.002 Btc ile 0.003 Btc arasında elinize kazanç geçecektir dostlar.

tabi mrai değeri artarsa veya sitenin claim başına verdiği mrai artarsa kazançta artacaktır, ama şuan ki kazanç durumu budur dostlar,
Herkese Bol Kazançlar, Kolay Gelsin.  ($$)

@bandanar @Skyway @ikose @Xalid @hkapan @ritola @HeadSh0t @akemalim @nyrox @recep1852 @mutluksk

Fatih25

Herkes bana Btc adresini veya banka hesabını gönderirse sevinirim dostlar, ödeme yapabilmek için.

@bandanar  @Skyway @ikose @Xalid @hkapan @ritola @HeadSh0t @akemalim @nyrox @recep1852 @mutluksk

Futurenet

Mobilden yaparım ben (Windows Phone olduğu için Google play falan yok) eğer uygulama falan indirmiyorsak ben de katılabilirim

Not: Doc... İle başlayan link bende açılmıyo  (prt)

Fatih25

Alıntı yapılan: Futurenet - 29 Mayıs 2017, 01:52:38
Mobilden yaparım ben (Windows Phone olduğu için Google play falan yok) eğer uygulama falan indirmiyorsak ben de katılabilirim

Not: Doc... İle başlayan link bende açılmıyo  (prt)

Programa felan gerek yok kardesm , ben senin cuzdanini 1 saate acip burdan gonderirim merak etme, telefondan calisabilirsin