Gelir Kapısı Raiblocks Ortaklığı (Düzenlendi ! SIFIR Komisyon ! )

Başlatan Fatih25, 24 Mayıs 2017, 03:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: alex219 - 31 Mayıs 2017, 08:12:32
al eline sopayı vur gözüne gözüne  :m :D
Yaş itibariyle ve 3 cocuktan sonra  tercihim genelde Terlik oluyo aslında ,  forum ahalisi bilir beni :))

Yeni bilgi için teşekkürler @Fatih25  :)

Fatih25

Alıntı yapılan: ikose - 31 Mayıs 2017, 23:49:38
Yaş itibariyle ve 3 cocuktan sonra  tercihim genelde Terlik oluyo aslında ,  forum ahalisi bilir beni :))

Yeni bilgi için teşekkürler @Fatih25  :)
:)) :DD ins. Daha iyi olmustur bu odeme duzeni modum  (dnsz)

ikose

Alıntı yapılan: Fatih25 - 01 Haziran 2017, 01:00:29
:)) :DD ins. Daha iyi olmustur bu odeme duzeni modum  (dnsz)

olmuş , şimdi daha iyi , az kalsın terlik geliyodu bak :))
koly gelsin hepinize :)

Fatih25

Alıntı yapılan: ikose - 01 Haziran 2017, 01:19:57
olmuş , şimdi daha iyi , az kalsın terlik geliyodu bak :))
koly gelsin hepinize :)

teşekkürler modum, terlik korkusuna sn ne dersin oyle yaparız sorun değil  :) haydi herkese bol kazançlar  ($$)

Xalid

Bitgraile mrai yüklemek için minium miktar varmı ? Çekim sırasında ne kadar fee tutuyor ?

Fatih25

Alıntı yapılan: Xalid - 01 Haziran 2017, 21:51:48
Bitgraile mrai yüklemek için minium miktar varmı ? Çekim sırasında ne kadar fee tutuyor ?

minimum 100 mrai yuklersin ama 5 mrai kesiyor,
1000 mrai ve üzerine kesinti yapmıyor,
dönüşüm için %0.20 kesiyor,
btc çekim için 0.0005 btc kesinti yapıyor.

Xalid

Alıntı yapılan: Fatih25 - 01 Haziran 2017, 22:54:47
minimum 100 mrai yuklersin ama 5 mrai kesiyor,
1000 mrai ve üzerine kesinti yapmıyor,
dönüşüm için %0.20 kesiyor,
btc çekim için 0.0005 btc kesinti yapıyor.

O zaman başka bir coine çevirip, sonra o coini btc ye çevirmek daha mantıklı olmazmı ?

celil1986

Yeni indirdiymiz mrain cuzdaninin hizli senkrasion olmasi icin bilgisayarmisin raminin gucu cok olmasi lazim? Yoksa internet  gucunun olmasi?
Bende cok az az blok lar artiyor 10 gunden cok oldu hayla cuzdan senkrasion olmadi hayla kazandiklarim mrainlerde hayla cuzdana gelmedi bu nedenden

Fatih25

Alıntı yapılan: Xalid - 01 Haziran 2017, 23:02:49
O zaman başka bir coine çevirip, sonra o coini btc ye çevirmek daha mantıklı olmazmı ?

baska bir coine çevirmek içinde yine ücret ödüyceksin aynı hesap olacak dostum hatta daha masraflı olacak

Fatih25

Alıntı yapılan: celil1986 - 01 Haziran 2017, 23:19:15
Yeni indirdiymiz mrain cuzdaninin hizli senkrasion olmasi icin bilgisayarmisin raminin gucu cok olmasi lazim? Yoksa internet  gucunun olmasi?
Bende cok az az blok lar artiyor 10 gunden cok oldu hayla cuzdan senkrasion olmadi hayla kazandiklarim mrainlerde hayla cuzdana gelmedi bu nedenden

internet gucu ile alakalaı ama sadece senin internet gucun değil önmli olan raiblocks un kendi sunucusunun internet guvu, bu yuzden sunucularının interneti çok yavas ve çok fazla kişiye hizmet verdiği için bloklar yavas iniyor, yani yapabilecegn hiç birsey yok, bekliyceksin sabredeceksin hatta bir formda 1 ayda senkonizenin tamamlandıgını yazmıslardı, yani uzun suruyor, ha bana sorarsaan bnm program ocaktan belli var , ben ocak ayında ilk yukledgmde tahminimce 200-300 bin blok vardı yani o zaman bile yuklenmesi bi hafta surmustu.