Gelir Kapısı Raiblocks Ortaklığı (Düzenlendi ! SIFIR Komisyon ! )

Başlatan Fatih25, 24 Mayıs 2017, 03:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: celil1986 - 16 Haziran 2017, 21:32:02
(XRB) su an 100 mrain 11$ olmus

Acep ne olduda uçtu bu kadar mrai fiyatı.1 mrai 4700 satoshi şu an.

dangerboy34

3 saat açık bıraktım bilgisayarı gittim
50 block inmişti 60 block olmuş böyle giderse bu cüzdanı ben kullanamam :)

Ve doğrulama kod yeri çıldırdı 5 kere atla diyorum sonra dogrula geliyor :)

tuhaf

bu iş nedir nasıldır arkadaşlar hiçbirşey anlamadım :) günde ne kadar uğraşıyorsunuz ne kadar kazanıyorsunuz merak ettim

Fatih25

Alıntı yapılan: tuhaf - 17 Haziran 2017, 05:19:03
bu iş nedir nasıldır arkadaşlar hiçbirşey anlamadım :) günde ne kadar uğraşıyorsunuz ne kadar kazanıyorsunuz merak ettim

şuan ki değerler için söleyim, günde 4700 claim yaparak 35 tl kazanabiliyorsun suan ki eğerlere göre ($$)

tuhaf

Alıntı yapılan: Fatih25 - 17 Haziran 2017, 09:41:34
şuan ki değerler için söleyim, günde 4700 claim yaparak 35 tl kazanabiliyorsun suan ki eğerlere göre ($$)
fena para değil. Peki bu 4700 claim için ne kadar uğraşmak gerekiyor ? claim falan nedir şuan onu da anlamıyorum  Nasıl öğreniriz bu işi whatsap grubunuz varmıdır? Özelden whatsap bırakırsanız sorularımla sizi bunaltmak isterim  -:))

Fatih25

Alıntı yapılan: tuhaf - 17 Haziran 2017, 11:09:42
fena para değil. Peki bu 4700 claim için ne kadar uğraşmak gerekiyor ? claim falan nedir şuan onu da anlamıyorum  Nasıl öğreniriz bu işi whatsap grubunuz varmıdır? Özelden whatsap bırakırsanız sorularımla sizi bunaltmak isterim  -:))

Ozel whatsapp grubu yok maglesef 250 den fazla kisiyle ilgileniyorum , ben saatte 800 claim ya yapiyorum ama yakin arkadaslarim 500 600 yapabiliyor yani ona gore kac saatte yapilcagni sen hesap et dostum,

payners

Alıntı yapılan: tuhaf - 17 Haziran 2017, 11:09:42
Aklınıza takılan soruları burdan sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince biz de yardımcı olmak isteriz . Ilk başlarda ben de biraz zorlanmıştım özellikle bu nalet sekronizasyon yüzünden. Fatih hocam bu foruma özel komisyonsuz ödeme yaptığı için sizin yapmanız gereken tek şey fatih hocamdan bir cüzdan kodu alıp claim yapmaya başlamak.

Ha bir de claim yaparken şu tik işaretini kaldırın .Kazancın çoğu bağış olarak siteye gidiyor !
Ne kadar çok kişiyi bilinclendirsek o kadar kazancimiz yükselir

hkn2017

Claim yapmak zorlaştı mı ben eskiden daha iyi yapıyordum bu ne ya  :( :( :(

payners

Alıntı yapılan: dangerboy34 - 17 Haziran 2017, 00:10:57
3 saat açık bıraktım bilgisayarı gittim
50 block inmişti 60 block olmuş böyle giderse bu cüzdanı ben kullanamam :)

Ve doğrulama kod yeri çıldırdı 5 kere atla diyorum sonra dogrula geliyor :)

@dangerboy34 mesaj kutunuz dolu mesaj atamıyorum

Sekronizasyonu bu konudaki mesajimda anlatmıştım onu yapabilirsiniz .

https://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/gunluk-0-001-btc-kazanma-firsati/msg516280/#msg516280

Internet yavassa resim sayısı artıyor . özellikle bilgisayarda yaparken böyle oluyor. Cep telefonunda da yapabilirsiniz claimi

Fatih25

@celil1986 biriken btc ödemeni ne zaman istersen haber ver göndereyim dostum sana bağlı ;)

0.002 btc ve üzeri kazancı birikmiş arkadaslara ödemelerini ne zaman isterse yapabiliriz.