Gelir Kapısı Raiblocks Ortaklığı (Düzenlendi ! SIFIR Komisyon ! )

Başlatan Fatih25, 24 Mayıs 2017, 03:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatih25

Alıntı yapılan: celil1986 - 22 Haziran 2017, 23:16:49
abi suyeni gelen yazinin hagisini secmeyimizi oneriyorsunuz?

hiç birini seçmeden çalısmaya devam et dostum (spk)

payners

Komisyonu siralamadan çıkarmışlar çok iyi olmuş. Bir de %5 kalkmış thanksback kalmış. Onu secince claim i 1.05 olarak sayıyor.

Edit : %5 i bastan almış oluyorlarmış :D eski düzen devam

celil1986

Arkadaslar yeni gelmis kisimda captcha cozmeye baslamazdan once  NORMAL secin
THANKSBACK  secerseniz-- +0.05 talep kazanacaksiniz,amma devs hesabı için Bağış'a 0.15 talep ekleyin .THANKSBACK yapmain +0.05 talep kazaniyorsunuz. amma sunu 3 katini bais yapiyorsunuz.
TRY THE LUCK secerseniz Talebinizi ikiye katlama şansınız % 50'dir . Şanssız kayb etdikde iddianız kaybolur.  devs hesabı için Bağışlara 0.3 talep eklenir.Ben denedim 1 captcha cozende 2 telep oluyor yani 2 captcha cozdukumu yaziyor, sonra ise captcha cozerken cozduyum captcha sayolmiyor.ustelikde sisteme, 0.3 talep Bağış yapmis oluyoruk.
NORMAL olarak captcha cozeceyik arkadaslar

celil1986

Alıntı yapılan: payners - 23 Haziran 2017, 00:05:15
Komisyonu siralamadan çıkarmışlar çok iyi olmuş. Bir de %5 kalkmış thanksback kalmış. Onu secince claim i 1.05 olarak sayıyor.

Edit : %5 i bastan almış oluyorlarmış :D eski düzen devam
0.05 veriyor amma 3 katini bais yapmis oluyorsun Troubles? Need more info? Read the faucet wiki.  Read yazisina tiklayarak ingiliscen yoksa  Tarayicini turkce cevirib sartlari okuya bilirsin.

payners

Alıntı yapılan: celil1986 - 23 Haziran 2017, 00:31:06
0.05 veriyor amma 3 katini bais yapmis oluyorsun Troubles? Need more info? Read the faucet wiki.  Read yazisina tiklayarak ingiliscen yoksa  Tarayicini turkce cevirib sartlari okuya bilirsin.

En iyisi normal yapmak

uAdrogba11

payners

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 23 Haziran 2017, 03:42:17
1 claim=1 mrai olarak mı geçiyor ?
https://faucet.raiblockscommunity.net/paylist.php
1 claim değeri burda yazıyor hocam top 150 nin karşısındaki reward(xrb) altındaki değer.

Fatih25

Ah ah 1 claim 1 mrai olsaydi simdi 1 milyon rahat kazanmistm :))

tuhaf

Benim hali hazırda 20 30 kişilik ekibim var bunu kısa sürede 100e çıkarma potansiyelim de var cabası 10 tanede yeğenim var :g bi ekip kurar bu işi yaparım diye düşünmüştüm ama bu iş bana o kadar yabancı ki kavrayamıyorum düşünün btc hesabım dahi yok :) sanırım önce pişmeli iyice kavramalıyım

Şimdi öncelikle sizden bi cüzdan istiyorum çalışmak için.
Bu cüzdan ile aynı anda yeğenlerimde çalışabilir mi. 5 kişinin aynı anda o cuzdanla capca çözmesi bir sorun olur mu

Ve ödemeyi banka yoluyla yapma şansınız var mi

Fatih25

Alıntı yapılan: tuhaf - 23 Haziran 2017, 19:15:23
Benim hali hazırda 20 30 kişilik ekibim var bunu kısa sürede 100e çıkarma potansiyelim de var cabası 10 tanede yeğenim var :g bi ekip kurar bu işi yaparım diye düşünmüştüm ama bu iş bana o kadar yabancı ki kavrayamıyorum düşünün btc hesabım dahi yok :) sanırım önce pişmeli iyice kavramalıyım

Şimdi öncelikle sizden bi cüzdan istiyorum çalışmak için.
Bu cüzdan ile aynı anda yeğenlerimde çalışabilir mi. 5 kişinin aynı anda o cuzdanla capca çözmesi bir sorun olur mu

Ve ödemeyi banka yoluyla yapma şansınız var mi

İstedgnz kadar kisiyi calistirabilirsiniz, aksam vercem cuzdaninizi, odemeniz guncel kurlardan 100 tl ve uzerine ulastiginda aninda gonderilir banka hesabiniza dostum