PTC Siteleri kısmında düzenleme talebi

Başlatan fraghera, 09 Haziran 2017, 17:56:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

bende katılıyorum, başlık olarakta (düzenli ödeme yapan siteler) öneririm (ok)

bycasper

Güzel düşünmüşsünüz @fraghera , bence de mantıklı olan durum bu, uygulanması gereken bir durum :)

ikose

Alıntı yapılan: fraghera - 12 Haziran 2017, 09:23:42

@ikose  Hocam ;

Bizim çocuklar okulu bitirdi... :) unutmuşuz

BU arada size yeni bir DR geldi. DR gelirinde kayda değer bir artış hissettiniz mi?
7 yıl sonra sizde hatırlarsınız okul işini :g
gelen Dr yi hissetmemek için kör olmak lazımdı , çok şahane olmuş. sizede  bol kazançlar dilerim :)

fraghera

Alıntı yapılan: ikose - 12 Haziran 2017, 16:18:43
7 yıl sonra sizde hatırlarsınız okul işini :g
gelen Dr yi hissetmemek için kör olmak lazımdı , çok şahane olmuş. sizede  bol kazançlar dilerim :)

Tam okul işleri bitti derken baştan başlayacak haklısınız...

Anket mi yapıp genel fikrin ne olduğunu öğrensek?

Bu başlıkla ilgili yönetimin kararını nasıl öğreneceğiz ? 

ikose

Konuna dileğin şekilde anket ekleyebilirsin
ayrıca yönetim karar aldığında Moderasyonda paylaşılıyor bilgiler
sizede seve seve haber veririm.  (spk)

fraghera

Alıntı yapılan: ikose - 13 Haziran 2017, 16:52:22
Konuna dileğin şekilde anket ekleyebilirsin
ayrıca yönetim karar aldığında Moderasyonda paylaşılıyor bilgiler
sizede seve seve haber veririm.  (spk)

Modum anketi ekledim. Bakalım sonuç ne olacak

nebu

Oyumuzu da kullandık :) İyi olmuş bu anket :y

ElisaMcCline

Merhaba arkadaşlar,
Benzer bir konu hep gündemimizde oldu aslında ancak beraberinde yanlış anlaşılmalar da getirmesi sebebiyle hep vazgeçildi.

Pek çok uzun ömürlü siteden para kazanmak neredeyse imkansız. Yatırımlar genelde geri gelmiyor ve ancak ref gelirleriyle para kazanabiliyor oluyorsunuz.
Bu şekilde siteleri göz önüne aldığımızda, sitelere güvenerek yatırım yapanları da engelleyemiyoruz.

Mod arkadaşlar görüyor/biliyorlar. Neobux konusunu aylar önce düzenlemek için mod alanına taşıdım ama bir türlü düzenleyip yerine koymadım.
Çünkü yılardır ayakta olan ve site üstelik benim gibi biri tarafından da tanıtılmış bir siteye ve hatta güzel ödeme kanıtları paylaşılıyorken, yatırım yapacakları engelleyemiyorsunuz.
Hatta uyarılarınıza cevaben; "Hepsini siz kazanmak istiyorsunuz, kazancınıza ortak olmayalım diye bize yatırım yaptırmıyorsunuz" gibi tuhaf söylemlerle suçlayanlar bile çıkıyor :)

Doğru bir başlık altında ve doğru bilgilendirmelerle belki mümkün olabilir diyelim ve tekrar ne yapabileceğimize bakalım o zaman :)

Olacaksa da, 3+ yıl en uygunu olacaktır.

Oyumu da kullanayım bari :D

ikose

fraghera