Mybithouse.com - (SCAM)

Başlatan sb1299, 09 Haziran 2017, 18:49:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

bütün cüzdanlara çekim yapabiliyor muyuz.

sb1299

Alıntı yapılan: BySuat - 17 Temmuz 2017, 13:16:26
bütün cüzdanlara çekim yapabiliyor muyuz.
Elbette.ama kullandigin cuzdanin minimum tutarlarindan emin ol.yoksa paran çöpe gider.

Akif

Alıntı yapılan: sb1299 - 17 Temmuz 2017, 22:25:28
Elbette.ama kullandigin cuzdanin minimum tutarlarindan emin ol.yoksa paran çöpe gider.

Blockchain'de, yanlışlıkla ikinci bir cüzdan çıkarttım. yani varsayılanda A cüzdanı vardı mesela, ayarları kurcalarken B cüzdanıda çıkarttım. Ana sayfa falan karıştı. İkinciyi nasıl sileceğim?

Emrexa

Konu temmuzda acilmis simdi Kasıma geldik kusura bakmayin yeni farkettim ama acil sormam gerekli.
hala ödüyor mu ? Kullanan varmı

sb1299

Alıntı yapılan: Emrexa - 27 Kasım 2017, 15:07:16
Konu temmuzda acilmis simdi Kasıma geldik kusura bakmayin yeni farkettim ama acil sormam gerekli.
hala ödüyor mu ? Kullanan varmı
Ödeme yapiyor hicbir sorun yok.sadece sınırsız claim ı kaldırdı.saatlik faucet var birtek.50 ile 1000 sth arası kazanç birde günlük loyalty bonus var.cekim limiti 100k oldugu için sadec 1 ödeme alabildim.ama facebook sayfasından ödeme kanitlarina ulaşabilirsiniz

hispasat

Bcdg81

Site coinpayments in fee zammindan dolayi cekim suand yok. Faucethub ile calismaya baslayacaklar. Cekim limiti dusebilir

Emrexa

Teşekkürler. başlayayım musluktan damlatmaya ozaman  :))

kazims

Alıntı yapılan: Bcdg81 - 27 Kasım 2017, 19:11:33
Site coinpayments in fee zammindan dolayi cekim suand yok. Faucethub ile calismaya baslayacaklar. Cekim limiti dusebilir

faucethuba verecek ise o zaman microwallet a taşınacak konu

konu sahibi nerelerdesin

sb1299

Alıntı yapılan: kazims - 27 Kasım 2017, 20:09:26
faucethuba verecek ise o zaman microwallet a taşınacak konu

konu sahibi nerelerdesin
Bu konuda bilgim yok.yarin inceler yazarım.no timer faucet kısmını kapattigindan beri bakmiyorum bu siteye