Hour888 %50 Referans Komisyonu İadesi (KİLİT)

Başlatan Mucahid, 16 Haziran 2017, 04:37:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

[spoiler]
Herkese merhabalar :)

Tüm foruma tavsiye ettiğim hour888.com için referans komisyonu iadesi yapacağım.

İade işlemini uzun bir süre önce başlatmak istiyordum ancak sitenin panel bölümünde referanslardan gelen kazanç bölümü dağınık.Yani kimden toplamda ne kadar komisyon geldiği görünmüyor.

2 gün önce referanslarımdan @Jorsch bana hesabının panel bölümünün görüntüsünü gönderdi.Toplam yaptığı yatırım miktarı görünüyor.Bu miktarın %3'ü bana komisyon olarak gelmişti.Yarısı olan %1.5'i aynen iade ettim.Bu durumda hem ben hem de referansım kazanmış oldu. :)

Bildiğiniz üzere bu siteye maksimum 100$ tavsiye ediyorum.Bir süre belirleyip gelen kazancı çekip tekrar yatırarak yatırımı katlıyoruz.Belirlediğimiz süre sonunda en azından ana parayı çekerek devam ediyoruz.Bu plana uyduğunuz sürece kazançlı çıkacağınızı düşünüyorum.

Bu site diğer hyiplere göre neden bu kadar uzun süre ayakta kalıyor diye soracak olursanız bunun sebebi yüksek yatırımların kazançlarını ödememesi.Yüksek yatırımlarda seçerek ödeme yapıyor.100$ gibi bir miktarla giriş yaptığınızda ödemelerde bir sorun çıkmıyor.200 kadar ödeme aldım. :)

@Nymphs ve @cryptrade  Referanslarım arasında görünüyorsunuz.Panel kısmının ekran görüntüsünü özel mesaj yolu ile iletmeniz halinde %50 referans komisyonu iadesi yapacağım.  :y  ;)

@Jorsch 694$ yatırıma karşılık 10.41$ iade yapılmıştır.Hayırlı olsun.  :)  (a)

@schehkriar Konu sahibi olarak senin de böyle bir uygulama yapmanı tavsiye ederim.Bu şekilde konu açmadan ana konu üzerinden işlem yapabilirsin. :)

Herkese selamlar,bol kazançlar.  (spk)
[/spoiler]

KİLİT

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Menfis

Bide senin referansinla üye oluruz hocam  :)

Jorsch

Hem Mücahid moduma kazandırdım, hemde kendim kazandım. Teşekkürler modum.  ($$)

Mucahid

@strenergy Çok teşekkür ederim modum. :)

@Menfis Referansı olduğunuz kişi iade yapıyorsa tekrar üye olmanıza gerek yok.Maksat her iki taraf kazansın.  ;)

@Jorsch Ben teşekkür ederim. :) Her 100$ gibi bir miktarda iade yapmayı düşünüyorum ya da siz nasıl uygun görürseniz öyle yapalım.

@Nymphs Aktif olduğunda ulaşabilirsen sevinirim.Referans komisyonu iadesi yapacağım.   :)   (a)

Menfis

Iade yapmıyor işte onun icin daha yatırım yapmicam bitene kadar sonra senin linkinle devam edicem

Mucahid

Alıntı yapılan: Menfis - 17 Haziran 2017, 00:16:28
Iade yapmıyor işte onun icin daha yatırım yapmicam bitene kadar sonra senin linkinle devam edicem

Teklif ettin mi?Yoksa reddetti mi?

Kendimi referans çalmaya çalışıyor gibi hissettim.Bir sorun yaşadığında ilgileniyorsa bile bırakmamalısın.

Menfis

Yani normal şartlar da herkes kazanmak ister senin yaptığında bisey yok hocam iadesi olmazsa kendi kaybeder. Ayrıca site devam ettigi sürece ne gibi bi sorun olabilir ki ilgilenecek :)

Mucahid

@Menfis İleti kutunu temizlemediğin için özel mesaj gönderemiyorum.

Menfis