Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agorali

ardakaşlar yardım edebilicek var mı

agorali

Alıntı yapılan: theboss41 - 15 Nisan 2016, 00:20:21
Yok maalesef.

arkadaşlar iyi akşamlar sizlere canımı çok yakan bir durumdan bahsedicem ben ayuwageyi yaklaşık 8 aydır kullanırdım herhangi bir sorun olmazdı.
Bana exploerden kaynaklanan ban atmışlardı 6 gün önce benim herhangi bir suçum yoktu exploer görevini yaparken sumbit butonuna bastım birden kutular resetlendi sonradan bu reklam sana ait değil dendi. Sonrada ödeme gününde banlandım olsun dedim yeni hesap açtım bugünde aynı olay oldu kutular resetlendi şimdi benim hesabım tekrar mı banlanacak umutsuzca bekliyorum ne olucak yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

agorali

Alıntı yapılan: theboss41 - 15 Nisan 2016, 23:37:05
Account Suspended

Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

Haydi geçmiş olsun... ilk ödememi alaydım eyiydi... >:(

banada böyle uyarı geldi ve banlandı

theboss41

@agorali bişey yapamadım dostum... yeni hesap da açmadım contact us kısmı da çalışmıyor ana sayfadaki yani ticket de atamadım. sonuç ayuwage maceram kısa sürdü. (hydr)

agorali

Alıntı yapılan: theboss41 - 21 Nisan 2016, 23:04:55
@agorali bişey yapamadım dostum... yeni hesap da açmadım contact us kısmı da çalışmıyor ana sayfadaki yani ticket de atamadım. sonuç ayuwage maceram kısa sürdü. (hydr)

Çok iyi kazandıran bir site 8 ayda çok büyük rakamlara ulaştım bırakmak ta istemiyorum tekrar tekrar hesap açsam yine aynı hata mı olucak benim yaptığım suç yok ortada çok üzücü 20 dolar da kaybettim bu haksızlıktan

agorali

Bu banlamlamaları nerden kaynaklanıyor bi bulsam

GameHunter

Geçen ay benimde banlandı 9$ gitti artı olarak aktif 6 tane refim gitti zaten en çok reflere üzüldüm. Yeni hesapla devam ediyorum sizde öyle yapın.

Yeni üyelik açacaksanız benden ya da forumdaki başka bir arkadaştan açın ki yabancıya gitmesin..

Bu arada 3. banlanışımdı bu Ayuwage'den. Hiç uyarı vermeden banladı.

chngrlp

arkadaşlar yeni üye olmaktan çekinmeyin banlansanız bile yenisini açın bu kadar sürede böyle para veren böyle bir site yok.5 dolarda bir çekim yapın yorulmayın banlanırsanız

Elektronick

arkadaşlar iş minutestaff ta bitiyor ve bazı müşterileri şerefsizlik yapıyor ne yazıkki bunu neden yapıyorlar sorusuna aklıma 2 neden geliyor
1. si minutastafa para vermemek için 2. si de Türkiye hiti az kazandırdıgı için velhasıl ex işleri fazla kasmamak gerekiyor yakında minutestaff ex işlerini kaldırsada hiç şaşırmam açıkçası  ???

GameHunter

Geçmiş olsun bana. Şimdi baktım yeni hesabımda ban yemiş. Ayuwage efsanesi sona eriyor sanırım.

Account Suspended

Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse