Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

theboss41

theboss41

Account Suspended

Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

Haydi geçmiş olsun... ilk ödememi alaydım eyiydi... >:(

znrcn

Ref kiralayıp iyi kar eden oldu mu? Birçok kez ref kiraladım ama sadece biri aktif.

chngrlp

Alıntı yapılan: theboss41 - 15 Nisan 2016, 23:37:05
Account Suspended

Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

Haydi geçmiş olsun... ilk ödememi alaydım eyiydi... >:(

yapma be usta sen benim refsin üzüldüm şimdi  :(

utkuberk

BySuat

Alıntı yapılan: znrcn - 16 Nisan 2016, 02:10:44
Ref kiralayıp iyi kar eden oldu mu? Birçok kez ref kiraladım ama sadece biri aktif.
evet öyle 100 taneden 5-6 tanesi aktif oluyor. diğer refleride amorti etmek zorunda oluyorlar. belki çok iyi çalışan 2-3 tane ref çıkarsa kar edebilirsin ama zarar etme riskide çok yüksek. en son aldığım 75 refi göndermediler birde.

NoEroin

Ödemeler geldi bekleyenler varsa kontrol etsinler.
+1

theboss41

Alıntı yapılan: chngrlp - 16 Nisan 2016, 04:02:57

yapma be usta sen benim refsin üzüldüm şimdi  :(
sorma hocam gitti gül gibi hesap... daha da ayuwageye gelmem... (hydr)

Karaelmas007

agorali

arkadaşlar iyi akşamlar sizlere canımı çok yakan bir durumdan bahsedicem ben ayuwageyi yaklaşık 8 aydır kullanırdım herhangi bir sorun olmazdı.
Bana exploerden kaynaklanan ban atmışlardı 6 gün önce benim herhangi bir suçum yoktu exploer görevini yaparken sumbit butonuna bastım birden kutular resetlendi sonradan bu reklam sana ait değil dendi. Sonrada ödeme gününde banlandım olsun dedim yeni hesap açtım bugünde aynı olay oldu kutular resetlendi şimdi benim hesabım tekrar mı banlanacak umutsuzca bekliyorum ne olucak yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler