Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cromwelle

Alıntı yapılan: recep1852 - 26 Nisan 2016, 20:42:47
Gelen reklam sayısına bağlı olarak değişir. Ben 1 ayda genelde 10$'a yakın kazanıyorum.

Tamam anladım deneyelim o zaman. (ok)

chngrlp

yeni hesap tekrar açtım bakalım banlanacakmıyız.öğlen açtım halen bir vukuat yok.anlamadım neden banladılar yanlıs birşeyde yapmadım gibi ama.
banlanırsam tekrar yarın yazacam.0,30 luk işlem yaptım.yeni paypal mailimle kayıt oldum.modeme reset attım cookieleri temizledim.

lacrymosa

Ayuwage ödemeleri genelde aylık yapardı.Bu ay önce 15 nisan şimdi de 27 nisanda ödeme yaptı.Gelişme var    (ok)

NoEroin

Alıntı yapılan: lacrymosa - 27 Nisan 2016, 02:13:17
Ayuwage ödemeleri genelde aylık yapardı.Bu ay önce 15 nisan şimdi de 27 nisanda ödeme yaptı.Gelişme var    (ok)

2 aydır felan ayda 2 ödeme gönderebiliyor, ay sonu ve ilk haftanın 10 günü içinde.
Ödemeler geldi, bekleyen varsa kontrol etsin.
Ödeme kanıtlarına attım ödemeyi.

ahmetyilmaz

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım Ayuwage'ye 2 sorum olacak
1-Para çekerken sıkıntı çıkmaması için profilde doldurmamız gereken(adres telefon vb.) yerler zorunlu mu?
2-Rewards bölümünde (Buy AyuWage Referrals - 1 Week Rental) kısmına tıkladım 2 hakkım vardı 40 kredi düştü referans ile ilgili bir şey mi?

Karaelmas007

Alıntı yapılan: ahmetyilmaz - 27 Nisan 2016, 19:48:30
1-Para çekerken sıkıntı çıkmaması için profilde doldurmamız gereken(adres telefon vb.) yerler zorunlu mu?
2-Rewards bölümünde (Buy AyuWage Referrals - 1 Week Rental) kısmına tıkladım 2 hakkım vardı 40 kredi düştü referans ile ilgili bir şey mi?

1-Ben adres vs. eklemedim şahsen sadece paypal adresimle ödeme aldım
2-1 haftalık ref kiralama bazen refler iyi çıkıp kazandırıyor ama çoğunlukla aktif olmayan ref düşüyor...

znrcn

Alıntı yapılan: ahmetyilmaz - 27 Nisan 2016, 19:48:30

2 referans kiralamışsınız. 40 kredi hesabınızdan düşmüş. Bence referans işine hiç girmeyin aktif olmayan ref geliyor hep.

ahmetyilmaz

Alıntı yapılan: znrcn - 27 Nisan 2016, 20:36:35
2 referans kiralamışsınız. 40 kredi hesabınızdan düşmüş. Bence referans işine hiç girmeyin aktif olmayan ref geliyor hep.
Üye olduğmdan beri 0.30 cente kadar geldim sürekli site geliyordu ama şimdi hiç çıkmıyor sitelerin yenilenme saati falan var mıdır acaba?

powercan

Arkadaşlar son 2.3 haftadır kazancım çok düştü, ex zaten yok gibi bişe, günde 2 veya 3 tane çıkarsa öpüp başıma koyuyorum. munitestaff dollarclix te herkese bann kaydırma tabi banada. Ayuwage banlamadi ama kazançlar düştü bununla bi alakası var diye düşünüyorum. Sizlerde durum ne acaba

chngrlp

Alıntı yapılan: agorali - 26 Nisan 2016, 14:51:48
Ayuwageden tekrar hesap açıcam neler gerekiyor modemi mi resetlliyicem şart mı bu biraz uzun sürer ve karışık

3 gün oldu yeni hesap açtım 1 doları gecti banlamadım hala.bir sorun yok gibi.tarayıcının ayarlarından cookie(çerezleri) de sil.modeme reset at.yeni paypal adresi al o maili yaz.bir sıkıntı yok şimdilik.0,30-0,35 arası kazanmaya calısıyorum.ayda 10 dolar gelse yeter.