Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmetyilmaz

3 Günde 1.5 Doları geçti Ban yiyecekmişim gibime geliyor forumdaki herkes yemiş galiba :D :D

utkuberk

Cromwelle

Alıntı yapılan: ahmetyilmaz - 29 Nisan 2016, 13:45:44
3 Günde 1.5 Doları geçti Ban yiyecekmişim gibime geliyor forumdaki herkes yemiş galiba :D :D

Nasıl geçtin harbiden ben daha 0.200 mu ne öyle? Arkadaş bu toolbarda virüs var reklam virüsü ben bir indirdim reklam virüsü girdi durmadan bir şeyler yüklendi sonra sistemi geri yüklemek zorunda kaldım.

chngrlp

sabah 12:00-13:30 arası 0,30 dolar kadar oluyor.biraz daha yaparsan gece 01:40 civarı iyi reklamlar geliyor.arada da denk gelirse yaparsın.

Cromwelle

Alıntı yapılan: chngrlp - 29 Nisan 2016, 19:20:14
sabah 12:00-13:30 arası 0,30 dolar kadar oluyor.biraz daha yaparsan gece 01:40 civarı iyi reklamlar geliyor.arada da denk gelirse yaparsın.

Evet gece 2 gibi falan 0.30 reklamlar geldi 3 tane yaptım ama ilk başlarda çok hata veriyor neyse daha sonrasında yaptım. Diğerlerinide denk getirsem iyi olur bakalım.

Edit: 2 uyarımı aldım sanırım reklamları erken kapattığım için siteleri çok saçma arkadaş.

powercan

Arkadaslar, sizde günde ortalama kaç EX çıkıyor, yada hiç çıkmadığı oluyormu?  Bana artık üvey evlat muamelesi mi yapıyorlar nedir? Eskiden böyle değildi.

NoEroin

Alıntı yapılan: powercan - 02 Mayıs 2016, 10:26:05
Arkadaslar, sizde günde ortalama kaç EX çıkıyor, yada hiç çıkmadığı oluyormu?  Bana artık üvey evlat muamelesi mi yapıyorlar nedir? Eskiden böyle değildi.

Klasik ayuwage günleri yazın birkaç ay mevcut reklam ve EX görevleri mininmuma iner.
Reklam ve Ex görevleri baya azaldı, ben Ex yapmıyorum ama bakınca arada tek tük görüyorum.
Gece yarısından sonra 01:15-01:30 arası bir tane genelde oluyor.
Yinede sıksık kontrol edin derim.

Karaelmas007

Mübarek Kandil Gecesinde Regular kısmında reklamlar 5dk'da bir " 45 credits " =  "0,0225  ($) " olarak geliyor .. Fazla kasmayın...  ;) 

bykazancom

error found Warnings Accumulated from Browsing: 2 Warning(s) (Instruction Follow Checker)           3 olduğunda banmı veriyor?   siteye girmiyim bari

recep1852

Alıntı yapılan: bykazancom - 07 Mayıs 2016, 11:39:36
error found Warnings Accumulated from Browsing: 2 Warning(s) (Instruction Follow Checker)           3 olduğunda banmı veriyor?   siteye girmiyim bari

Evet. 3 olduğunda ban yiyorsun. 1-2 gün girmemeni tavsiye ederim. Sıfırlanınca girersin.