Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

munal2075

kel kötü zorlamayla tıklanmaya devam ediyor. 4 küsur para birikti, bari biraz daha dayansa. yoksa durum sakat! >:(

Cromwelle

Kapancağını sanmıyorum 9 yıldır aktif görev yapan bir site neden kapansın? Dün falan bir yavaşlık vardı ama bu sabah bir sıkıntı yaşamadım inşallahda olmaz en kötü ihtimalle diğer ptc siteler arasında hızlı şekilde ödeme alabilceğimiz site.

munal2075

sabah 7 gibi girdim ama 3 saatir site açılmıyor bile. galiba dönüşü olmayan yola girdi gibi.   :'(  4,8dolar olmuştu. az daha dayansa

Elektronick

Host ile alakalı bir durumdur sıkça olur sıkmayın canınızı :)

utkuberk

tıkladım şuan sıkıntı yok

chngrlp

dün bende giremedim.nedeni kısayolu kayıtlıydı firefox tarayıcıya.firefox açmadı.sonra aynı firefoxta googleda aratıp ordan çıkan aramadan tıklayıp girdim düzeldi neden oldu bende anlamadım belki seninde sorun böyledir bir dene istersen.

agorali

ne kadar süre de 5 dolara ulaşıyorsunuz acaba

munal2075

Alıntı yapılan: chngrlp - 23 Mayıs 2016, 12:01:12
dün bende giremedim.nedeni kısayolu kayıtlıydı firefox tarayıcıya.firefox açmadı.sonra aynı firefoxta googleda aratıp ordan çıkan aramadan tıklayıp girdim düzeldi neden oldu bende anlamadım belki seninde sorun böyledir bir dene istersen.

evet aynı dediğin gibi oldu. işyerindeki bilgisayarlardan girilmiyormuş. anlaşılan kısıtlamışlar. ama cumaya kadar giriyordum. telefondan denedim hemen girdi. telefondan bu iş zor olacak ya! deneyelim bakalım. sağolasın :y

Karaelmas007

Siteye girmiyor hatta böyle bir site bile yok görünüyor .. whois bilgilerini kontrol ettim domain 2018 'e kadar satın alınmış gitti mi acaba   *)  ???

Edit : Site şuan geri geldi  (k)

chngrlp

endişelenecek bir şey yokmuş arkadaşlar server upgrade yapmışlar yani bakım varmış dün.bir mesaj yazmıslar ana sayfada bu konuyla ilgili.

Hello AyuWage Members,

We apologize for the speed issues you've experienced in the past few days and we have been doing our best to resolve it. We've yet again upgrades our servers to make sure your earning experience on AyuWage is a fast & positive experience. We've not fans of slow loading pages.

Some members may be experiencing some slowness for the next 24-48 hours while their ISP updates their DNS to point to our upgraded servers. Rest assured after the waiting period, your smooth earning experience will resume at AyuWage. Thank you for your patience while we worked out these issues.

Happy Earnings!
-AyuWage Staff
Posted by AyuWage on Yesterday, 5:29 PM