Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cromwelle

Alıntı yapılan: chngrlp - 23 Mayıs 2016, 16:57:19
endişelenecek bir şey yokmuş arkadaşlar server upgrade yapmışlar yani bakım varmış dün.bir mesaj yazmıslar ana sayfada bu konuyla ilgili.

Hello AyuWage Members,

We apologize for the speed issues you've experienced in the past few days and we have been doing our best to resolve it. We've yet again upgrades our servers to make sure your earning experience on AyuWage is a fast & positive experience. We've not fans of slow loading pages.

Some members may be experiencing some slowness for the next 24-48 hours while their ISP updates their DNS to point to our upgraded servers. Rest assured after the waiting period, your smooth earning experience will resume at AyuWage. Thank you for your patience while we worked out these issues.

Happy Earnings!
-AyuWage Staff
Posted by AyuWage on Yesterday, 5:29 PM

Bir şey olmaz bu siteye adam akıllı tek doğru düzgün kasabildiğimiz site diyebilirim.

chngrlp

Alıntı yapılan: Cromwelle - 23 Mayıs 2016, 22:00:12
Bir şey olmaz bu siteye adam akıllı tek doğru düzgün kasabildiğimiz site diyebilirim.

1 senedir bu işin içindeyim gecen ay farkettim.bir ara eskiden bakmıstım anlıyamadım sorunlu bir site zannedmiştim.nasıl çalıştıgını anlıyamamıştım.gecen ay 15 dolar cektim.bu ay 5 dolar cektim.5  dolarda yolda.1.5 ayda 25 dolar.

munal2075

ESNAFI DEDİKODU BİTİRİRMİŞ.  (d)  BİZDE BU SİTEYİ BU ŞEKİLDE BİTİRECEZ GİBİ. SALLANIYO AMA YIKILMIYO. BENİM NE EVDEKİ NE İŞYERİNDEKİ BİLGİSAYARDAN AÇILMIYOR. BİR TEK CEPTEN GİREBİLİYORUM.

utkuberk

müsadenizle bende kendi girdiklerimi yazayım 1,tv 2,notbook 3,tablet 4,tlf 5,masaüstü ;oyun konsolunda denemedim  :DD
edit ; yazılım , flashplayer yada güvenlik programları ile ilgili olabilir sorununuz.

lucabrasi

Son günlerdeki bu gecikmenin karşılığı olarak sanırım yarını "extra earning day" yapmışlar tıklama değerleri 1,5'a katlanacak  ($$)

Elektronick

ben demiştim size arkadaşlar endişelencek bir durum yok :)

Cromwelle

Bu gece giremedim herhalde yine bakıma aldılar bence çok fazla saldırı oluyor gibi geliyor çünkü arada bir yoğunlukdan reklamlara tıklanmıyor sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor bazen.

utkuberk

DNS address could not be found.

munal2075

evden işten sonra telefondan da gitti, ama o geri gelecek inanıyorum 8) (zopa) dün çekim talebinde bulundum. gelecek :D

NoEroin

para bekliyoruz site çöküp duruyor.
:D