Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gango

aynen @Yakançiçek  hocam seni bence gözden kaçırmışlar banlamak için  -:))

seboc58

ödemeler yattı arkadaşlar  ($$) ($$)

GameHunter

Ödeme kanıtlarına ekledim...

darkmelek

odemelerin yattigi gun banlanmisim 10 dolarimida yedi su lanet site

suskun

O değilde benim onaylanan 10$'lık ödeme yok ortada :S bugün onaylanan bi 5$ o gelmiş. 10$ onaylandığında bi 5$ daha istemiştim onun mesajı gelmiş arkadan ödemesi de gelmiş. Ama ilk onaylanan ödeme 10$ olan yok ortada. Üzerinden bir ay geçtiği için Rewards kısmında Cashed Purchases: yazısının altında da görunmuyor. Ne yapmak gerek acaba buna?

GameHunter

Biri ödenmeden diğerini talep etmiyorum ben. Sizde öyle yapın.

suskun

Alıntı yapılan: GameHunter - 03 Şubat 2016, 21:08:11
Biri ödenmeden diğerini talep etmiyorum ben. Sizde öyle yapın.
3. ödemeyi 10$ olarak Ocağın 3'unde istemiştim
4. ödemeyi 5$ olarak Ocağın 14'unde istemiştim
5. ödemeyi 5$ olarak Şubat'ın 2'sinde istemiştim 

4-5 nolu ödemeler geldi nasıl oluyorsa. İlk onay bi önceki mesajda da yazdığım gibi 3 nolu ödemeye gelmişti. 4-5 nolu ödemelerin onayı bugun gelmişti daha.

master21

Alıntı yapılan: suskun - 03 Şubat 2016, 21:32:21
3. ödemeyi 10$ olarak Ocağın 3'unde istemiştim
4. ödemeyi 5$ olarak Ocağın 14'unde istemiştim
5. ödemeyi 5$ olarak Şubat'ın 2'sinde istemiştim 

4-5 nolu ödemeler geldi nasıl oluyorsa. İlk onay bi önceki mesajda da yazdığım gibi 3 nolu ödemeye gelmişti. 4-5 nolu ödemelerin onayı bugun gelmişti daha.

Benim de 10 dolarlık reklam kredisinin üstüne yattılar..site bu banladıklarıyla ve böyle arada kaptırdıklarıyla ayakta kalıyor demek ki yıllardır

nouma26

Ne kadar kızsak da uzun süredir ödemeleri yapıyorlar :).Acemilik zamanımda ben de bir kere banlanmıştım ama bu hesapta uzun suredır sorun yok.(Olmaz da İnşallah)Sadece bana göre reklamları tıklarken dikkat etmek gerekiyor ve dns ,ip değiştirici programlar,opera turbo filan kullanmamak gerekiyor. Benim ödeme de gelmiş  ($$)....

nouma26

Alıntı yapılan: master21 - 03 Şubat 2016, 21:49:28
Benim de 10 dolarlık reklam kredisinin üstüne yattılar..site bu banladıklarıyla ve böyle arada kaptırdıklarıyla ayakta kalıyor demek ki yıllardır

Maalesef ticketlara cevap verme tarzları yok ya da çok gecikmeli :(