Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

nouma26

Teşekkürler İkose modum.Onu da ekleyelim ilk sayfaya  :y

seboc58

explore görevleri bir kaç gündür baya bir azaldı sizdede mi öyle ?

GameHunter

Ayuwage'ye Google Captcha gibi birşey gelmiş arada çıkıyor. Ama site kayıtlı değil diye Captcha çalışmıyor. Henüz deneme aşamasında sanırım. Size de denk geldi mi ?

Elektronick

Alıntı yapılan: seboc58 - 05 Şubat 2016, 18:20:31
explore görevleri bir kaç gündür baya bir azaldı sizdede mi öyle ?
olmaz tabi yakında hepten kalkarsa da şaşırmam çünkü biz Türkler olarak hucum ettik en iyi kazanç kapılarından fakat reklam verenler için hiç iyi degil nedeni ise hitlerin Türkiye den olması google Türkiye hitine çok az veriyor buda reklam verenlerin işine gelmiyor açıkçası  :(

seboc58

Alıntı yapılan: GameHunter - 05 Şubat 2016, 19:01:49
Ayuwage'ye Google Captcha gibi birşey gelmiş arada çıkıyor. Ama site kayıtlı değil diye Captcha çalışmıyor. Henüz deneme aşamasında sanırım. Size de denk geldi mi ?

o nedir ilk defa görüyorum ?

NoEroin

@suskun sağol, bakıcam görevleri yapmaya çalışıcam.

BySuat

kaç gündür exp. gelmiyor  :'( eskiden günde 20-25 tane exp yapardım. şimdi 10'u geçmiyor bazen hiç gelmiyor bile. 223 RR'ım var. ref olduğu için gelmiyo olabilirmi?

BySuat

Toolbar yüklerken crome virüs uyarısı veriyo açtırmıyo siteyi. Varmı bişey toolbarda?

GameHunter

Toolbar'ı EXE uzantılı olduğu için ben yüklemiyorum. Direkt Chrome markete ekleseler toolbarı o zaman yüklerdim. NeoBux ve Clixsense toolbarları aktif zaten bende. O da olsa güzel olurdu.