Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Reklamlar bende gelmiş .Durum düzeldi sanırım  :)

tolgacan86

Ben halen siteye giremiyorum.. 2 gün oldu sanırım giriş yapamayalı..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 20 Ekim 2013, 22:35:39
Ben halen siteye giremiyorum.. 2 gün oldu sanırım giriş yapamayalı..

IP değişimi ve/veya cookie temizliği denedin mi ?

Edit:
Bazen reflink tıklayarak siteye gitmek de işe yarayabiliyor ;)

ikose

Dün bakamamıştım ama bugün sorun yok..
ve bir sürü reklam var..  (p)
10 gündür hiç giriş yapmamıştım siteye  :S

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ekim 2013, 23:38:50
IP değişimi ve/veya cookie temizliği denedin mi ?

Edit:
Bazen reflink tıklayarak siteye gitmek de işe yarayabiliyor ;)

Okuldan şimdi rahatlıkla girebiliyorum ama özellikle sabah çıkmadan yine denedim evden girememiştim.. Refli linkte işe yaramıyor, log in sayfasına girdiğim an cloudflare uyarısı veriyor muhtemelen cookie ile ilgili .. Eve geçince deneyim tekrar..

hakanatik01

20$ olursak bu sitede gelecek puan 600 oluyormu bilgisi olan varmı ? 10$a 300uan veriyordu ona göre parayı çekip çekmeyeceğime karar vereyim dedim, puan gelmeyecekse boşa riske girmeyeyim :)

nouma26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ekim 2013, 02:27:10
20$ olursak bu sitede gelecek puan 600 oluyormu bilgisi olan varmı ? 10$a 300uan veriyordu ona göre parayı çekip çekmeyeceğime karar vereyim dedim, puan gelmeyecekse boşa riske girmeyeyim :)

Sadece 10 dolarlık için bilgi var Hakan.Bence bekleme çek...

Ya da sanırım oluyordu ama tam bilmiyorum çekmek istediğin miktarı 10 dolarlık olarak yaz.Tekrar 10 dolar olunca 300 krediyi alırsın.

hakanatik01

Teşekkür ettim nouma hocam ben çekilbilir miktarı girebildiğimizi bilmiyordum güzel bir özellikmiş buda ,akşama bir denerim ;)

edit:ben göremedim herhalde varsada çektik artık,300puan daha çok alıcaz derken birde banlanma riskine girmiyim  :g :g

NoEroin

ben ne zaman baksam reklam yok.
sadece banamı özel reklam çıkmıyor
:D

nouma26

Evet maalesef neredeyse reklam yok.Çok nadir olarak 2 kredilikler çıkıyor o da sitede sürekli durur refresh yaparsanız oluyor.