Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Ya arkadaşlar Explore görevlerini zaten yapıyordum ama bu Email adlı görevler nasıl yapılıyor. ? Bende hep Browser hatası veriyor. Farklı tarayıcılarda açmayı denedim gelen maili ama olmadı. Siz yapabiliyor musunuz ?

hakanatik01

Bunuda yeni gördüm şu anda yoktu ama şartlarında yazan "[email protected]" adres defterine eklediğinden emin olmalıymışsın eklediniz mi ? daha sonra kullanmış olduğun mail adresine bir link gelecekmiş ona tıklayıp 10sn beklediğinde kredin gelicekmiş.

GameHunter

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Mart 2015, 00:52:59
Bunuda yeni gördüm şu anda yoktu ama şartlarında yazan "[email protected]" adres defterine eklediğinden emin olmalıymışsın eklediniz mi ? daha sonra kullanmış olduğun mail adresine bir link gelecekmiş ona tıklayıp 10sn beklediğinde kredin gelicekmiş.
Ben maillere Thunderbird üzerinden bakıyorum sanırım o yüzden olmuyormuş Teşekkürler.

ikose

Saol Hakan , ödeme limitine yaklaşınca günlerce reklam çıkmaz oldu.. Bo bölüm iyi geldi 4,70 e dayandım bir kaç günde..  (a)
GameHunterın yazdığından bir şey anlamasamda onada bakınayım bi neymiş..  (a)

GameHunter

Bir tane Explore görevi var "How to protect your brain cells fr" adı altında. Bunu başarabilen var mı ? Normalde Explore görevlerini yapıyorum ama bunu kabul etmiyor.

6arti9

Explore Site  >:( görevlerini yapamıyorum sıkıntısız yapabilenler anlatabilirmi  (spk)

nerede hata yapıyorum
[spoiler]
http://foru1.com/
http://foru1.com/?cat=6
http://lp.lsbf.org.uk/postgraduate/ggsb-mba/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=mba-turkey-display-2335&placement=foru1.com
[/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

GameHunter

@6arti9 Explore görevlerinin bazıları yapılıyor ama çoğu yapılmıyor sadece sende olan bir sorun değil. Egypt ile başlayan site yapılıyor, birkaç site daha yapılıyor, çok da iyi kazandırıyor keşke hepsi sorunsuz yapılabilse.

bysaygin

Öncelikle herkeze bol kazançlar dileyerek başlicam ayuwage sitesi önerilen sitelerden çıkarılmalı çünkü hem 17 gün bekletti hem de  10 dolarlık bir ödeme isteyince hesabı banladı üstelik iftira usulü bir nedenle vtunnel kullanmışın diyerek haksız yere ban yemek insana gerçekten büyük bir hakaret :( yani arkadaşlar site benim tecrübe ettiğim kadarıyla scama düşmüş maalesef

GameHunter

Beni 3 kez banlamıştı ama yinede devam ediyorum. 10$ çekmiyorum artık 5, 5 çekince sorun olmuyor.

3 kez derken multi hesap değil banladıkça yenisini açtım.

ikose

Alıntı yapılan: bysaygin - 23 Mayıs 2015, 02:16:14
Öncelikle herkeze bol kazançlar dileyerek başlicam ayuwage sitesi önerilen sitelerden çıkarılmalı çünkü hem 17 gün bekletti hem de  10 dolarlık bir ödeme isteyince hesabı banladı üstelik iftira usulü bir nedenle vtunnel kullanmışın diyerek haksız yere ban yemek insana gerçekten büyük bir hakaret :( yani arkadaşlar site benim tecrübe ettiğim kadarıyla scama düşmüş maalesef

Foruma Hoşgeldiniz bysaygin  (a)
Bu konuda haklı olabileceğiniz bir taraf vardır mutlaka..
Ama bu siteyi Önerilen Siteler kısmına alırken  bunlar zaten biliniyordu..
Ben yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum , hiç bir sorun hiçbir banlanma yaşamadım..
Kurallara uyduğunuz sürecede yaşamazsınız..
Dalgınlıkla bile olsa 1 kural ihlalinde banlanır, açtığınız ticketlara cevap alamazsınız..

Bu sitede kurallar gayet sıkı..
Çok fazla sayfa yenileyip banlananlar bile oldu geçen yıllarda, amaaa
bu 5 yıldır düzenli olarak reklam gönderen ( bazen azalsada asla sıfır olmadı kazanç )
ödemelerini 1 ay içinde mutlaka ödeyen, vaktiniz varsa kazanç yollarının sadece tıklamaktan fazlasını bulabileceğiniz bir site
buda onun yerinin burası olması gerektiği gerçeğini malesef değiştirmiyor..

Önemli bir ayrıntı , bu sitede 300 kredi alabilmek için 10$ ödeme limitine gelmeyi asla beklemeyin..  :y