Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustyde

Alıntı yapılan: bayram4558 - 28 Kasım 2015, 08:59:53
@gango

hesabım askıya alınmış. VPN falan yazıyor. Ben hiç vpn falan kullanmadım. Tek hesap ile devam ettim, ama hesap banlanmış şimdi mail attım bakalım cevap yazacaklar mı?

Bekleyelim bakalım yapacak bir şey yok.

hocam benimkide öyle bende mail atacam şimdi sonuç alınmazsa site scam olmaya doğru yol alıyor.

bandanar

Hocam pek scam olacağını sanmıyorum 3 yıldır var sanırım bu site niye şimdi scam olsun ki?

Dio

askıya alma olayını çok kazananlara yapıyordu sanırım. Önceden de bahsi geçmişti.

bayram4558

çok kazanıyor muydum bilmiyorum ama bazen 60-70 cent kazanıyordum ben ne yapayım reklam veriyorlar tıklıyorum. Ama en iyi kazandığım site idi. Gitti neyse bekleyelim belki gelir.

mustyde

Alıntı yapılan: Dio - 28 Kasım 2015, 14:16:13
askıya alma olayını çok kazananlara yapıyordu sanırım. Önceden de bahsi geçmişti.

hocam böyle saçmalık mı olur günlük ortalama 30 cent kasıyordum mail attım bakalım ne cevap verecekler.

gango

sitenin kazancı güzel umarım banlanma durumunuz sona erer. scam olmayacak bir site yabancı diğer forumlarda ödemelerde sorun olmadığı görülüyor.

bandanar

Bugün 5 dolar talep ettim bakalım kısa sürede öderler inşallah

gango

@bandanar 2 gün önce istedim henüz gelmedi bir hafta daha bekleriz gibi  :)

bandanar

Alıntı yapılan: gango - 28 Kasım 2015, 20:53:27
@bandanar 2 gün önce istedim henüz gelmedi bir hafta daha bekleriz gibi  :)

Gelsin de hocam sıkıntı yok kazancı da iyi olunca tolerans edilebiliyor.  :D

gango

aynen tolere edilecek kadar getirisi var yatırımsız. toloka ile birlikte favorim olacak bu gidişle  :D