Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

sametseven

Bu ve o bahsedilen forexi cashnhitsdeki minute staffda da epicclixte de atamadım defalarca reddetti. Sorun genel galiba (red)

master21

Alıntı yapılan: bandanar - 29 Aralık 2015, 23:45:56
Maalesef olmadı hocam yanlışıkla 1 daha tıkladım bu reklama ya 2 oldu  :S

farklı şeylere denemeye devam arkadaşlar.mutlaka bi yolu vardır bence

master21

Bazı arkadaşlar diyor ya trafficmonsoon 1 günde bu kadar verip nasıl kazanıyor diye..asıl ayuwage nasıl kazanıyor günlük 1doları geçmeye başladı..ayuwage çıldırdı :D

bandanar

Bunda reklam verenler çoğunlukta yani admin reklamları değil. Blog sitelerine felan ziyaret istiyor.

master21

Norma birşey mi yani hocam?Bence normal değil.Normal olsa her site verir.yatırımsız refsiz standart üyenin bu kadar kazanabileceği bir site var mı?toloka var,o da çok zaman alıyor ve her zaman da olmuyor.Ayuwage en kötü 50 cent her gün

bandanar

Alıntı yapılan: master21 - 30 Aralık 2015, 12:18:16
Norma birşey mi yani hocam?Bence normal değil.Normal olsa her site verir.yatırımsız refsiz standart üyenin bu kadar kazanabileceği bir site var mı?toloka var,o da çok zaman alıyor ve her zaman da olmuyor.Ayuwage en kötü 50 cent her gün
Bilemiyorum hocam ama sistemleri işliyor ve yıllar geçti bu sistem kurulalı bundan sonra da problem çıkacağını zannetmem.

magnumrox3

Alıntı yapılan: strenergy - 29 Aralık 2015, 22:57:02
Bende aldım bu hatayı bugün denedim bir sürü alternatif olmadı . Bide Forex li birşey vardı o da hata veriyor herşey doğru olmasına rağmen

Bendede 6 aralıktan beri bekleyen ödeme var hocam.

master21

Alıntı yapılan: magnumrox3 - 30 Aralık 2015, 14:56:31
Bendede 6 aralıktan beri bekleyen ödeme var hocam.

Yeni yıla girmeden  (scm) mi diyorsunuz yani,günlük getirisi de arttı baya..Benim de soruma cevap vermiyorlar 4 gündür.

bandanar

Alıntı yapılan: master21 - 30 Aralık 2015, 17:23:10
Yeni yıla girmeden  (scm) mi diyorsunuz yani,günlük getirisi de arttı baya..Benim de soruma cevap vermiyorlar 4 gündür.

Naptınız hocam  :m Site 4 yıldır devam ediyo. Geç ödeme zaten adetleri.Reklam çok geliyor diye scammı olur  :D