Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master21

Alıntı yapılan: bandanar - 30 Aralık 2015, 17:25:22
Naptınız hocam  :m Site 4 yıldır devam ediyo. Geç ödeme zaten adetleri.Reklam çok geliyor diye scammı olur  :D

Olmaz mı benim gördüğüm sitelerde scam olduğunda artıyordu..bir de 24 gün çok fazla değil mi?15-20 güne geliyordu.bir de benim mesaja cevap vermemeleri ?

bandanar

Hocam mesaj arada kaynamış olabilir ödeme süreleri hep böyleymiş zaten yapacak bir şey yok.Kazandırdığı parayla birlikte değerince süresine katlanılıyor.Gönlünüzü ferah tutun  :)

magnumrox3

Scam demiyorum fakat. Çok fazla para kazananları banlıyorlardı. Bundan önceki üyeliğim sebepsiz banlanmıştı.

universitely76

Tehlikeli sulardayım :)
"Warnings Accumulated from Browsing: 2 Warning(s) (Instruction Follow Checker)"
Şu sıra imzasız'ım...

strenergy

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Aralık 2015, 21:23:45
Tehlikeli sulardayım :)
"Warnings Accumulated from Browsing: 2 Warning(s) (Instruction Follow Checker)"

Aman dikkat :D Daha dün bir arkadaş sordu 3 uyarı aldım birşey olur mu diye . Benden önce site cevap vermiş arkadaşa :P

" Your account suspended "

Ticket lara geç cevap veriyorlar ama banlamada aşırı hızlılar :g
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

universitely76

Alıntı yapılan: strenergy - 30 Aralık 2015, 21:26:05
Aman dikkat :D Daha dün bir arkadaş sordu 3 uyarı aldım birşey olur mu diye . Benden önce site cevap vermiş arkadaşa :P

Beklemedeki ödemeyi de iptal etmeyeceklerse sorun değil bir hesap daha açarız ancak o ödeme gelsin, o kadar emek var :)
Şu sıra imzasız'ım...

strenergy

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Aralık 2015, 21:45:30
Beklemedeki ödemeyi de iptal etmeyeceklerse sorun değil bir hesap daha açarız ancak o ödeme gelsin, o kadar emek var :)

Benim de 2 ödeme var beklemede 3. yü hazırlıyorum ama ödemelere başlasa artık şahane olacak :)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

master21

Alıntı yapılan: strenergy - 30 Aralık 2015, 21:26:05

Daha önce Ticket attınız mı hocam?attıysanız request help kısmından attım ben doğrudur değil mi?bir kaç günde cevaplıyorlar ?

suskun

o değil de bu ikili çıkanlara çözüm bulmak lazım explore'dekiler boşa gidiyor :S

bandanar

5 dolar bekleyen ödemem var şimdi tekrar 5 dolar biriktirdim onu da istesem sorun olur mu toplamda 2 tane bekleyen ödeme olmuş olacak.