Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 21 Ocak 2016, 23:32:05
Son günlerde, "Regular" kısmındaki bazı görevlerde şu hatayı alıyorum:
"Connection Country / Device Error Occurred." Sayfa yenilemem de işe yaramıyor bilinen bir çözümü var mıdır ???
Sorunu çözdüm. Yandexle çalıştırıyordum, "turbo" modunu kapatınca sorun kalmadı. TMde de her girişte ip değişti hatası alıyordum, turboyu kapatınca o da gitti demek ki sorun turbodanmış :m

seboc58

geçenlerde bir e-mail görevi vardı ama nasıl yapıldığını anlayamadım arkadaşlar bilgi vermeniz mümkün müdür ?

fkurt0038

arkadaşlar ÖDEMELER kac günde geliyor ?

sametseven

Bugün 10 saat içinde 1,5$ kazandım. Uyarı falan almadım ama Umarım banlamaz ödeme talep ettiğimde. Yarın ödeme isteyim bakalım ay sonuna gönderir mi merak ediyorum

suskun

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 24 Ocak 2016, 14:19:26
Bugün 10 saat içinde 1,5$ kazandım. Uyarı falan almadım ama Umarım banlamaz ödeme talep ettiğimde. Yarın ödeme isteyim bakalım ay sonuna gönderir mi merak ediyorum
Bugun ve yarın o seviye de devam etme bence hocam her ihtimale karşı 0.70'te felan bırak en fazla :).
Ben ilk uye olduğumda 3 gun felan gunluk 1$ kazanarak devam ettim uyarı felanda almadım ödeme de geldi sıkıntısız ama yine de çok abartmamak gerek sanırım :D. Tahminime göre ödemeleri ayın 29'da felan yapacak heralde ayın başında istediğim ödeme hâlâ beklemede ayın ortasında bi ödeme daha istedim o da beklemede muhtemelen yarın  bi ödeme daha hazır olacak ama tırsıyorum onu beklenenlere almıcam dursun olduğu yerde şuanlık :)

nouma26

Opera vb. tarayıcılarda sakın turbo kipini çalıştırmayın arkadaşlar.Büyük ihtimal banlanırsınız.Yakalamazlarsa şanslısınız.Şu anda zaten uyarı almazsınız.Para çekiminde banlamayla beraber para da alamayabilirsiniz...

Turbo kipi dns-ip değiştirici programlar gibi iş görür.Aynı şekilde daha önceleri youtube twitter tarzı yerler ülkemizde yasaklandığında aşmak için kullandığınız tarayıcıları da kullanmayın.Banlanma sebebiniz olabilir....

Bu konu çok fazla can sıkıyor maalesef.Bu uyarıyı konu tanıtımındaki ilk sayfaya da ekledim.En azından yeni üye olan arkadaşlar ve bilmeyenler bakarsa bilgileri olur.

sametseven

@nouma26 hocam yandex kullanıyorum bir iki gün turbo açıkken zaten görev yaptırmıyordu :) fakat turboyu kapatınca bugün 1,9$ kazandım ve ödeme istedim. Halen de görev geliyordu. Umarım hesabım banlanmaz

nouma26

Turbo açıkken reklam tıklamadıysan sorun olmayabilir.Sen 5 dolar olunca istek yap artık duruma göre bırakırsın ya da devam edersin...

sametseven

Alıntı yapılan: nouma26 - 25 Ocak 2016, 17:14:38
Turbo açıkken reklam tıklamadıysan sorun olmayabilir.Sen 5 dolar olunca istek yap artık duruma göre bırakırsın ya da devam edersin...
Hocam ödeme gelene dek hesaba girmem fakat sana zahmet olmazsa şimdi bir girip bakar mısın hesabınıza, refiniz olarak beni banlamışlar mı diye @nouma26

nouma26

Hesabın normal gözüküyor ama zaten banlayacak olsalar bile şimdi olmaz.Ödeme zamanı kontrol ediyorlar.Tamamen kesme istersen gunde 1-2 tane ufak reklamlardan  vaktını almayacak kadar takıl bence....