Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: Elektronick - 02 Şubat 2016, 01:32:19
yani ayın 8 ine kadar ödeme yapacaklar öylemi
Aynen öyle. Şimdiye kadar benim aldığım ödemeler de son gune kalmadı genelde bu siteden gelen mesajdan sonra bir kaç saat içinde ödeme de geliyor ama bakalım bu sefer nasıl olacak kaç tanesini ödeyecekler göreceğiz. 1 adet 10$ ve 1 tanesini dun eklediğim 2 adet 5$ ödeme isteği mevcut.

nouma26

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 02 Şubat 2016, 08:24:05
Çok tuhaftır ki benim hesap halen duruyor. Ödeme pendingte. Demek ki bir yanıt alacağım: ya onaylandı ya da banlandınız :g üzgünüm hocam, galiba size bir faydam olmayacak büyük ihtimal ban atarlar bana da

Sabah bana da ödememin gönderileceğine dair mail gelmiş.Ama kredimin bu kadar çok eksiye düşmesi çok tuhaf geldi :(

nouma26

Alıntı yapılan: nouma26 - 02 Şubat 2016, 09:14:18
Sabah bana da ödememin gönderileceğine dair mail gelmiş.Ama kredimin bu kadar çok eksiye düşmesi çok tuhaf geldi :(.İnşallah birşey olmaz hesabına da emeklerin boşa gitmesin.

sametseven

Alıntı yapılan: nouma26 - 02 Şubat 2016, 09:14:18
Sabah bana da ödememin gönderileceğine dair mail gelmiş.Ama kredimin bu kadar çok eksiye düşmesi çok tuhaf geldi :(
Üye başına %10 kazançtı sanırım, üyeler toplam 40000 puan kazanır. Yani 4 ödeme. 4 arkadaşımız veya 2 tane 10$ isteyen arkadaşımız banlanmış galiba. Üzüldüm şimdi :S

sametseven

Alıntı yapılan: nouma26 - 02 Şubat 2016, 09:15:33
İnşallah birşey olmaz hesabına da emeklerin boşa gitmesin.
Bu hesabı destek için açmıştım hocam. Bir katkım olmazsa beni en çok o üzer

nouma26

Öncelikle destek olan sana ve arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Ama banlanıpta değerli zamanınızın ve hakkınızın gitmesini ben hiç istemem.Umarım bundan sonra daha dikkat ederiz.Adamların ödemeleri bu kadar bekletmesinin tek sebebi bu incelemeler.Ve bu konuda hiç geri adımları yok maalesef....

darkmelek

bana mail gelmemiş :(

seboc58

mail gelen arkadaşlar ne zaman ödeme istediniz ? bana da mail gelmemiş

nouma26

Ben 11 ocakta ödeme istemiştim...

master21

Benim 3 ocakta istediğim için mail gelmiş..17 ocakta istedğim için mail yok..ayrıyetten 10 dolaralık reklam kredim için 1 ay önce mail gelmişti ancak ödeme yapılmadı