Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Aynı bilgisayarda farklı kullanıcı açtım ve bütün sitelere (ayuwage,tolaka,clixsence) eski kullanıcıyla kaydolup giriyordum. Şimdi başka bir kullanıcıyla girmek zorundayım. #Not: aynı bilgisayarda ikisi de. yeni kullanıcıyla normal kendi hesaplarıma girsem   ban yer miyim yada başka bir şey olur mu?

ikose

Alıntı yapılan: BySuat - 12 Şubat 2016, 17:40:25
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Aynı bilgisayarda farklı kullanıcı açtım ve bütün sitelere (ayuwage,tolaka,clixsence) eski kullanıcıyla kaydolup giriyordum. Şimdi başka bir kullanıcıyla girmek zorundayım. #Not: aynı bilgisayarda ikisi de. yeni kullanıcıyla normal kendi hesaplarıma girsem   ban yer miyim yada başka bir şey olur mu?
Ödeme limitine geldiğinde 2 hesabında Banlanır.
Kurallar belli 1veya 2 PC farketmez  = 1 İnt. Bağlantısı = 1 hesap.

BySuat

Alıntı yapılan: ikose - 12 Şubat 2016, 18:51:35
Ödeme limitine geldiğinde 2 hesabında Banlanır.
Kurallar belli 1veya 2 PC farketmez  = 1 İnt. Bağlantısı = 1 hesap.
Hocam farklı pc değil
aynı internete bağlanıcam gine
aynı ayuwage hesabıyla giriş yapıcam
yeniden kayıt olmucam
sadece pc de misafir vs. farklı oturumlar açabiliyoruz ya misafir oturumunda giriş yapıcam
doğru anlamışmısınız hocam?

Coulers79

Multi site hesabın olmadıktan sonra birşey olmaz.

Önerilen site yoktur, az scam vardır.  :))

utkuberk

5 dolar ödeme istemiştim şu ana kadar ödeme almadım accound kısmında aşağıdaki yazıyor bilenden yorum istiyorum teşekkürler şimdiden

Pending Purchases:
None Pending (Last 30 Days)
Cashed Purchases:
$5.00 Paypal to *********@******.com
CASHED ON 01.26.16

@utkuberk mail adresi paylaşmayın lütfen.

nouma26

@utkuberk muhtemelen ay sonuna kadar beklersin.Hesabın incelenir.Bir sorun yoksa mailine  ödeneceğine dair ayrıca mail gelir.O yazı geldikten sonra 3-5 günde ödenir...

seda0188

Hesabıma giremiyorum
Account Suspended
Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
AyuWage Warning Exceeded Limit

Bu yazıyor sebebi ne olabilir?
(prt) (prt)

utkuberk

Hesap askıya
Kayıt sırasında kabul hizmet şartlarımızı ihlal etti çünkü senin accout askıya alındı.

Sebep:
AyuWage uyarı sınırı aşıldı
çeviri programı ile bu sonuç çıktı

suskun

Alıntı yapılan: seda0188 - 13 Şubat 2016, 22:14:51
Hesabıma giremiyorum
Account Suspended
Your accout has been suspended because it has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
AyuWage Warning Exceeded Limit

Bu yazıyor sebebi ne olabilir?
(prt) (prt)
Bot kontrol reklamına tıklamışsınız buyuk ihtimal ve aldığınız uyarılar sonucunda hesabınız kapanmış.

seda0188

Alıntı yapılan: suskun - 13 Şubat 2016, 23:47:24
Bot kontrol reklamına tıklamışsınız buyuk ihtimal ve aldığınız uyarılar sonucunda hesabınız kapanmış.

Ne yapmam gerekiyor?