Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bayram4558

Alıntı yapılan: seda0188 - 15 Şubat 2016, 18:36:54

Ne yapmam gerekiyor?

Farklı bir adla yeniden kayıt olun. Benimde aynı şey başıma geldi mesaj falan attım 3 ay oldu dönen olmadı farklı bilgiler ile kayıt oldum.

seda0188

Alıntı yapılan: bayram4558 - 15 Şubat 2016, 19:10:14
Farklı bir adla yeniden kayıt olun. Benimde aynı şey başıma geldi mesaj falan attım 3 ay oldu dönen olmadı farklı bilgiler ile kayıt oldum.

Teşekkürler

BySuat

arkadaşlar exp da sa7-healt,healty varya onun linkini atabilir misiniz.

bayram4558

Alıntı yapılan: BySuat - 18 Şubat 2016, 18:14:15

spoiler içinde :y

[spoiler]Birinci link: http://forex-compare-brokers.com/
İkinci link: http://forex-compare-brokers.com/ahtatpop.html
Uçuncu link: herhangi bir reklam linki olabilir yani açılan sayfadaki reklama tıklayıp yazabilirsiniz veya eski yazdığınız reklamlardan biride olabilir.[/spoiler]

suskun

Alıntı yapılan: BySuat - 18 Şubat 2016, 18:14:15
konun ilk mesajında genel olarak tum karşılaşabileceğiniz problemlerle ilgili bilgi içeren resimli anlatım mevcut inceleyebilirsiniz.

powercan

2 haftada 5 dolar yaptım, ilk ödeme talebi olucak bu. Sadece Wiev ile Regular kısmından.
5 dolara yaklaşırken reklamlar azalmaya ve uzun aralıklarla gelmeye başladı. Acaba herkeste böylemi?

seboc58

Alıntı yapılan: powercan - 19 Şubat 2016, 15:03:12
2 haftada 5 dolar yaptım, ilk ödeme talebi olucak bu. Sadece Wiev ile Regular kısmından.
5 dolara yaklaşırken reklamlar azalmaya ve uzun aralıklarla gelmeye başladı. Acaba herkeste böylemi?

5 dolara yaklaştığı için değil denel durum bu, önceki ay çok reklam vardı bu ay baya azaldı

powercan

Alıntı yapılan: seboc58 - 19 Şubat 2016, 22:12:10
5 dolara yaklaştığı için değil denel durum bu, önceki ay çok reklam vardı bu ay baya azaldı

Cvp in için teşekkür ederim. (spk) Bende diğer ptc ler gibi bir süre sonra bilerek kazançları düşürdüklerini düşünmüştüm. 5$ aldıktan sonra yeni hesabı açarım demiştim,  o halde gerek kalmadı.

bayram4558

bot kontrolüne dikkat edin.

powercan

Alıntı yapılan: powercan - 19 Şubat 2016, 15:03:12

Kendi soruma bi cvp buldum.
Umarım herkesin işine yarar.
Tahmin ettiğim gibi belli bi süre sonra ayuwage kazançları düşürüyor, 5$ yaklaşınca veya siz başka bişey diyebilirsiniz.
Yeni hesap açıp gördüm ki, kazançlar ilk başladığım gün  gibi yüksekmış.  ($$)