Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoEroin

Site kasıyor arada yine eski günlerine döndü, Ping Time out yazıyor sitede.
:D

seboc58

Alıntı yapılan: suskun - 15 Mart 2016, 21:11:43
minutestaff 24 saatlik %50 fazla kazanç vermişti geçen sefer ki aksaklıkla ilgiliydi muhtemelen telafi niyetine :)

verse ne reklamlar hep bozuk

chngrlp

Alıntı yapılan: seboc58 - 16 Mart 2016, 14:19:37
verse ne reklamlar hep bozuk

blog.com.tr uzantılı olanları blog.com yapınca hata vermiyor.bazılarında gercekten hata var.bugun öğlen sitede sorunluydu.

nbstp

deneme amaçlı bi kaç tane ref kiraladım 1 tanesi sağlam çıktı diğerleri en son 2015 yılında sisteme girmiş :)

chngrlp

bu site iyi kazandırıyor ben bunu niye fark etmemişim hayret 2 günde 1,5 dolar oldu ki sabah giremedim bugün.

BySuat

Alıntı yapılan: chngrlp - 17 Mart 2016, 23:10:11
bu site iyi kazandırıyor ben bunu niye fark etmemişim hayret 2 günde 1,5 dolar oldu ki sabah giremedim bugün.

site ilk kayıt olduktan sonraki 2 ay muhteşem kazandırıyor ama sonradan kazançları azaltıyolar. ilk kayıt olduğum zamanlar ayda  yaklaşık 20$  civarı kazanıyordum artık öyle değil malesef ayda max: 10$ yada ben exp az geliyor diye uğraşmadığım için kazanamıyorum. yeni kayıt olduysan bu süreyi iyi değerlendir derim.

chngrlp

Alıntı yapılan: BySuat - 19 Mart 2016, 21:43:53
site ilk kayıt olduktan sonraki 2 ay muhteşem kazandırıyor ama sonradan kazançları azaltıyolar. ilk kayıt olduğum zamanlar ayda  yaklaşık 20$  civarı kazanıyordum artık öyle değil malesef ayda max: 10$ yada ben exp az geliyor diye uğraşmadığım için kazanamıyorum. yeni kayıt olduysan bu süreyi iyi değerlendir derim.

ok.teşekkür ederim bilgi için.
bir de bunlardan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü.

BySuat

Alıntı yapılan: chngrlp - 19 Mart 2016, 21:59:20
ok.teşekkür ederim bilgi için.
bir de bunlardan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü.
reklam tıklayarak yada exp. yaparak virüs bulaşmaz tavsiyem sadece ''view- regular- birde exp.'' yapman birtek onlar kazandırıyor zaten bulaşma hiç uygulama indirme kısmına. yalnıca uygulama yüklersen virüs olabilir. İyi kazançlar  ($) ;) ($)

NoEroin

Site çok fena kasıyor, adam akıllı bir reklam bile tıklatmıyor.

bandanar

Bayadır aktif olmadığımdan mıdır bilmiyorum ama dün gece günlük en büyük kazancımı yaptım 1.02 dolar  :)