Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

(scm)

bilge8408

gunluk kazanc diger standart ptc sitelerine gore yuksek evet ama tool bari cok iyi degil. Zaten daha iyisini (daha sık aralıklarla siteyi yenileyen toolbar) site icinde kazandiginiz kredilerle aylik kiraliyorsunuz :) Adamlar onun icin bile para istiyorlar yani :)

mutsuzsun

ayuwage de bu seçenek çıktı geçenlerde benda aktif yazıyordu tıkladıklarım %50 fazlasını kazandım... ama bulamadım nasıl aktif edebiliyorsunuz...  yardımlarınız için teşekkürler...
Special Event [Unactive]:

akksamgunesi

tolga sende credi miktarının karsısında. ayrıca ucret mıktarıda yazıyo bende oyle dııl. ben daha yenıyım onunla alakalı olabılır mı acaba  ::)

akksamgunesi

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 05 Ağustos 2011, 13:34:59
ayuwage de bu seçenek çıktı geçenlerde benda aktif yazıyordu tıkladıklarım %50 fazlasını kazandım... ama bulamadım nasıl aktif edebiliyorsunuz...  yardımlarınız için teşekkürler...
Special Event [Unactiv

ben bunu cozemedım.

bilge8408

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 05 Eylül 2011, 17:49:11
tolga sende credi miktarının karsısında. ayrıca ucret mıktarıda yazıyo bende oyle dııl. ben daha yenıyım onunla alakalı olabılır mı acaba  ::)
>:(

Hayır, eskiden herkeste yazıyordu, şimdi kaldırmışlar. Hangi akla hizmet böyle bir şey yapmışlar onu bilmiyoruz işte.

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 05 Eylül 2011, 17:52:10
Special Event [Unactiv

ben bunu cozemedım.

Onu siz aktif etmiyorsunuz. O olay Ayuwage sitesi yönetiminin uyguladığı bir kampanya idi. Belli bir sayıda üyeye ulaştığı  gün tüm reklamlardan 2 katı kazandırdı. Şimdi yeni bir kampanya daha yapcaklar (Ne olcak bilmiyorum). O kampanya  (special event) için gene üye sayısı geriye doğru sayıyor. 0'landığı gün öğrencez ne olduğunu.

akksamgunesi

arkadaslar az once bı arkadasım refım oldu. link gonderdım sıtenın nerdeyse heryerıne baktım ama goremedım. direk refleri nerden bakıyoruz. :-\

naber2

ben refinle üye oldum. görebiliyor musun? my account kısmında, sağda en altta yazıyor benim gördüğüm kadarıyla

akksamgunesi

bende gözükmüyoooooo :'(
kuzenımde uye oldu. O referans bolumune baktım kımse gozukmuyo.
Acaba neo gıbı bi ay falan mı gecmesi gerekiyo?  ::)

tolga4599

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 07 Eylül 2011, 23:01:00
bende gözükmüyoooooo :'(
kuzenımde uye oldu. O referans bolumune baktım kımse gozukmuyo.
Acaba neo gıbı bi ay falan mı gecmesi gerekiyo?  ::)

refinle üye olduysa görünmesi gerek my account da sağ altta ...