Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgafurkan

abcb

Hayırlı olsun Tolgafurkan  :)

ikose

Dün gece denemek için siteye giriş yaptım.
sanırım 200 puan civarında tıklar yaptım (Toolbar yüklemeden)
bu akşam yine tıklara başladım
Şu an itibariyle 1068 puan(0,534$) oldum
bu kadar reklam varmı bu sitede yoksa ilk gün diyemi böyle
Bu arada reklamlar halen devam etmekte  (p)

ElisaMcCline

Evet ilk günlerde çok geliyordu önceden de. Ya da bize öyle denk geldi.
Ama şu anda söylenene göre zaten çoğalmış :)

nouma26

Evet dedigim gibi sitede reklam cok fazla cikmaya basladi.scam diye korktum hatta  :D.neyse ki degilmis gecen gunlerde odeme aldim.500 kredi rahatlkla gunde kazanabilirsiniz.kasarsaniz gunde 0.4 dolarlar civarinda kazanmak mumkun...

tolgafurkan

nouma26

Ayuwage de kayıt olma sorunu düzeltilmiş.Kayıt olmak isteyenler tekrar deneyebilir...

ricci

Alıntı yapılan: nouma26 - 10 Kasım 2012, 10:49:55
Ayuwage de kayıt olma sorunu düzeltilmiş.Kayıt olmak isteyenler tekrar deneyebilir...

Problem devam ediyor Nouma kullanıcı adına ne yazarsan yaz kullanılıyor diyor halen :(

nouma26

Alıntı yapılan: ricci - 10 Kasım 2012, 15:21:33
Problem devam ediyor Nouma kullanıcı adına ne yazarsan yaz kullanılıyor diyor halen :(

Hmm  :(
Ben de sitede çıkan yazıya güvenerek buraya yazmıştım.Düzeltemediler hala demek  :n

hakanatik01

Düzeltmişlerdi gene sorun çıkmış olabilir siz yazdığınızda üyelik alınıyordu .Sitede kredi bitmiyor ama bendemi sorun var anlamadım 1600 AyuWage Credits'te sıkıldımda bıraktım  yoksa daha devam ediyor 0,001likler bittikçe geliyor :) azimli sıkılmayan biri 5 günde 5$ yapar :g :g 3 günde 0,8 olup bıraktım sıkıntıdan ara ara devam ederim artık:)