Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

son bir soru, şimdi 0.015 liklere tıklıyorum oradada açılan sitede bir linke tıkla diyor gerekli mi yoksa gene kandırıyor mu beni :D

tolgacan86

"Error: This Advertisement was Not Reserved For You, Go Back and Refresh the Page."

3-4 kerede bu uyarıyı aldım.. Şimdi nerdende üye ol dedik diyeceksin, haklısın :)

hakanatik01

Tam emin değilim bende yeniyim ama gerekmiyordur.Benim bu siteden anladığım tek gerekn yer yüksek puanlar için 100-400 Credits/Site burdakiler ordada zate 100 puan veriyor ki 0,05 yapar oda normal bizim rewardingway gibi şuraya üye ol maili onayla kap puanı gibi.Küçüklerde ben hiç birşey yapmıyorum direkt tıklıyorum (ayuwage chromeda açık) geçiyorum sonra firefoxuma ne yapmak istersem yapıyorum aklıma tekrar gelirse yad gözüme ilişirse ayuwageye tekrardan bakıyorum bazen unutyorum öyle açık duruyor şu anda olduğu gibi  :g :g

Diğer hatada arada oluyor bana da 1-2 kere olmuştu önemli birşey değil continue falan tıklamayı unuttuysan yazabiliyor sanırım bende öyle olmuştu.

nouma26

Continue to website ye cıktıgı an hemen basın.Geç basarsanız ana sayfadaki sayaç sıfırlansa bile o sitede  daha kısa sure kalmış oluyorsunuz.

Continue to website yazısını tıkladıgınızda kredıler hesabınıza işlenir.Yoksa boşuna beklemiş olursunuz.15 ve 30 kredılık reklamlarda  reklam sayfası açılınca ayrıca bir linke tıklamanıza gerek yok.Hakan senin aldıgın uyarı da surf sıteden degıldır muhtemelen.Çünkü sistem hataları daha sonra yansıtıyor....

"Error: This Advertisement was Not Reserved For You, Go Back and Refresh the Page."

Bu hata  da muhtemelen reklam tükendiği için çıkıyor....

tolgacan86

bitmiyor bu reklamlar :D yoruldum ya :D

nouma26

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 22:16:05

Hiç uğraşmayın sadece vaktiniz olursa takılın bence  :) Beşetmek çok zor  :D

He aklımdayken soyleyeyım.İp,proxy değiştirici programlar kesınlıkle kullanmayın.Bedavaya tıklarsınız bir de uyelıgınız gıder.Bu konuda hiç afları yok  :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 22:16:05
D :D ben işte 3 günde 0,8 ikose ustam 1,35 yapmış ne kadar tıklamışız sen düşün  :g :g sıkıldımda bıraktım bende sabırlı ve vakti olan 1 haftada 5 doları alır burdan :D

Alıntı yapılan: nouma26 - 10 Kasım 2012, 22:17:28

He aklımdayken soyleyeyım.İp,proxy değiştirici programlar kesınlıkle kullanmayın.Bedavaya tıklarsınız bir de uyelıgınız gıder.Bu konuda hiç afları yok  :)
Tek hesapla zaten başa çıkamadık bitmiyor bir türlü yok artık birde proxy   :g :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 10 Kasım 2012, 22:17:28

Ehehe evet afları yokmuş, ben de öyle duydum :g

Bu arada nasıl yaa, bu kadar çok mu çıkıyor reklam cidden.. """uğraşmayın başedemezsiniz """ ???

Beni germişti yahu, sen girersin reklam olmaz, beklersin gelmez. toplasan para değil ama reklam avına çıkarsın..
Ben en çok bunlardan yorulup da bıraktım... Rahat da ettim açıkçası :)

tolgacan86

hocam şöyle söyleyim 1 sayfa önce kayıt zamanımı görürsünüz kaç dkika olduysa artık..

$0.368

tıklamayada devam ediyorum :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 22:24:43
hocam şöyle söyleyim 1 sayfa önce kayıt zamanımı görürsünüz kaç dkika olduysa artık..

$0.368

tıklamayada devam ediyorum :D
Hey maşallah :g sen 3 günde ödeme limitine gidersin :g :g