Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Şöyle söyleyeyim bende 12-13 gunde 6000 kredıyı gectım.Yani 3 dolar ı geçti ve ref kazancı yoktu.Su anda bekleyen tıklanacak yuksek kredılı en az 500 kredilik reklamlarım var.Hata sayısı cok dıye tıklayamıyorum  :D

Bu arada ilginizi çeker mi bilmem  ama 10 dolara kadar sabredene ekstradan 300 kredı verıyorlarmış  :)

tolgacan86

acayip hırs yaptım, bu gece sabahlayıp sitedeki reklamları bitirecem, inat yapıyor bana çıkarıp duruyor bende inatla tıklayacam kafaya koydum :D

$10 a kadar sabretcez o zaman, çok değil 3 gün geç alırım ödemeyi :P :P

ya bide yüksek kredililerde 315 reklam var diyor ama bende çıkmıyor bir türlü onlar en düşük 0.001 e tıklayıp duruyom bende..

nouma26

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 22:35:56
acayip hırs yaptım, bu gece sabahlayıp sitedeki reklamları bitirecem, inat yapıyor bana çıkarıp duruyor bende inatla tıklayacam kafaya koydum :D

$10 a kadar sabretcez o zaman, çok değil 3 gün geç alırım ödemeyi :P :P

ya bide yüksek kredililerde 315 reklam var diyor ama bende çıkmıyor bir türlü onlar en düşük 0.001 e tıklayıp duruyom bende..

Evet proxy değiştirmeyin dememin asıl sebebi o.Yani yeni üyelik filan değil.Başka ülkelere daha çok reklam çıkıyor.
Veya toolbar gecikmeli haber veriyor.Siz görene kadar bitmiş de olabiliyor.

tolgacan86

hmm anladım ok o zaman kaderimize razı olup ne kadar ekmek verirse onu yiyecez :)

tolgacan86

azim :D

0.478

sigara molası verem :P

tolgacan86

ah bu rtük yok mu  (sns)

$0.52 reklam felan kalmadı :D sömürdüm siteyi :P

nouma26

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 23:48:11
ah bu rtük yok mu  (sns)

$0.52 reklam felan kalmadı :D sömürdüm siteyi :P

Yani 1000 den fazla  kredi.Diyecek laf yok  :y. En fazla 15 gunde 5 dolar gelir.Bu arada ödemeler hakkında da bilgi vereyim.Ödmeler manuel.Kafalarına göre 3-5 gün veya 1 haftalık süre içinde geliyor...

ikose

Bayılırım yarışlara Hodri meydan  (p)
birisi süre versede kim kimi geçecek görsek  :D

tolgacan86

kabul edilmiştir :D