Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

tartışmasız en iyi reklam tıklama sitesi.

batucan011

Bence en iyi ödemeler biraz geç yapılıyor ama gene iyi kazandırıyor

batucan011

beyler siteden ödeme istedim sabah saat 6 da ödeme yapılmıs olarak görünüyor fakat gelen bir ödeme yok reward kısmında  Cashed Purchases: kısmında yazıyor ödendi diye ama payzaya gelen bir ödeme yok sorun mu var acaba ticket attım cevap vermediler daha :( ?

drogba

bilemiyorum bütün ödemeler 1-2 gün içinde geliyor genelde. hafta sonu olduğu için iş gününe sarkmıştır korkulacak bi durum değil bence :)

batucan011

Alıntı yapılan: drogba - 06 Nisan 2013, 15:55:06
bilemiyorum bütün ödemeler 1-2 gün içinde geliyor genelde. hafta sonu olduğu için iş gününe sarkmıştır korkulacak bi durum değil bence :)

peki teşekkür ederim :)

enderege

Alıntı yapılan: batucan011 - 06 Nisan 2013, 14:48:08
beyler siteden ödeme istedim sabah saat 6 da ödeme yapılmıs olarak görünüyor fakat gelen bir ödeme yok reward kısmında  Cashed Purchases: kısmında yazıyor ödendi diye ama payzaya gelen bir ödeme yok sorun mu var acaba ticket attım cevap vermediler daha :( ?

Ayuwage deki payza mail bilgine bir bak istersen. Mail adsresin doğru mu? Bu aralar birçok kişinin başına bu tip olay geliyor. Hesap bilgileri ile oynayıp parayı kendi hesaplarına atıyorlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

batucan011

Yoo hesap doru ama gelen para yok malesef

nouma26

Site açılıyor mu arkadaşlar?Bende erişim yok.Benim nette mi sorun var yoksa?

michael

@Nouma bende de açılmıyor, tam yazacaktım ki mesajı gördüm.

drogba

aynen açılmıyor :) bütün ayuwagecilerde toplanmış hehe . aksi bişey olcağını sanmam ama olurda tarihe gömülürse işte buna üzülünür.