711Finance (SCAM)

Başlatan avni59, 09 Ağustos 2012, 21:05:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

diger odemem de yatmıs gozukuyor.ama bı gunluk gelır ıslenmez herhalde yarın  :g

yorkashton

2 gündür ödemelerim yatmıyor. 3 tane ödemem birikti :(

avni59

tekrar odeme ısteyın yatırmaya baslamıs gozukuyor stats larda , sansımızı bı denıyelım .

yorkashton

Alıntı yapılan: avni59 - 17 Ağustos 2012, 17:37:58
tekrar odeme ısteyın yatırmaya baslamıs gozukuyor stats larda , sansımızı bı denıyelım .

bekleyen 3 ödememi iptal etmiş account balanceye dönmüş tekrar çektim

Maverickk

Site SCAM arkadaşlar...

yorkashton

yatırım yaptığım bi gün sonra scam oldu galiba. ama belli de değil. lr hesapları bloke olmuş. yeni lr açıyomuş. ödemeleri perfect moneye yapcakmış. bugün 06.00pm de açılcakmış site..

siteye girişte yazıyor açıklamalar

kaanutlu87

inş. dediğiniz gibi olur gerçi yatırım yapmadım ama inş. düzelir :y

yorkashton

--> Quick Note --> Re-opening delays until 8/22 10:30 pm server time, reason: Liberty Reserve is still down <-- <--
711Finance.com will be back on 22-AUG-2012 at 10:30 PM GMT. ... performing a complete 711-system reset ...

bugünde 10.30 pm de açılcak diyor.. sistem reset filan diyor ama dünde belli bi saat vermişti. hergün bugün açılcak diyor açılmayıp ertesigün yine bi saat verip açılcak diyor scam olduğunu kabul etmedi bi türlü site  :g  belki açılırda çekeriz zaten fazla faiz vermiyodu hemen neden battı anlamadım :)

mehdi1995

mehdi1995

Site tekrardan açılmış bir de bilgilendirme maili göndermişler umarım ödemelerinizi kısa zamanda alırsınız :)

Site tekrardan açıldığına göre SCAM dan çıkarılabilir galiba..