neobux mini işler yani mini job

Başlatan ayþe26, 10 Ağustos 2012, 03:07:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: ayşe26 - 29 Ağustos 2012, 00:25:57
main balanca eklenmedi neopointin altında bir satır açıldı mini lob dan kazandığım centler orda birikiyor tıpki neopointteki gibi
Mini Jobs: olarak bu güne kadar kazandığın rakam ayrı olarak gözüksede
aynı zamanda bu para Main  Balance içindede mevcut..
yani bakiyene eklenmiş durumdadır mutlaka..
bu gün bende 0,12$ kazandım hem Mini Jobs a hemde balansıma ekleme yaptı..
Ben  Jobslara başlarken bakiyelerimi mutlaka not alır bittikten sonra bakiye kontrolü yaparım..

ayþe26

yeri gelmişken coin puanları neden pending yani beklemede hala

ikose

Alıntı yapılan: ayşe26 - 29 Ağustos 2012, 00:36:43
yeri gelmişken coin puanları neden pending yani beklemede hala
Yaptığın NeoCoins işlemlerinde sadece üye olmak değil sipariş vermek veya
alış veriş yapmak üzerine ..
Buda karşı tarafın işlemleri tamamladığınıza dair onayı ile size veriliyor..
yani siz alış verişi veya siparişi tamamlayana kadar yada teklif edilen özel üyelikleri alana
kadar Pending olarak gözükecek malesef..

ayþe26

anladım teşekkür ederim birde metillinin yazılarının hemen altında linkler var tıkladım tıklama başına 5 dolar 5000 dolar ödeme üye olmayı tavsiye ediyormusunuz tık başına 5 dolar pek inandırıcı gelmiyor

avni59

Alıntı yapılan: ayşe26 - 29 Ağustos 2012, 00:49:10
anladım teşekkür ederim birde metillinin yazılarının hemen altında linkler var tıkladım tıklama başına 5 dolar 5000 dolar ödeme üye olmayı tavsiye ediyormusunuz tık başına 5 dolar pek inandırıcı gelmiyor
buyuk ıhtımal %99 fee vardır.yani %1 ini cekersınız oda 5$ galiba benım tahmınım bu.metilli daha iyi bılır tabi.

Metilli

Alıntı yapılan: ayşe26 - 29 Ağustos 2012, 00:49:10

Boşuna denemeyin. İmzamda kalmış o fark etmemiştim. Bencede yalandır sonucta kimse 3 ay gibi kısa bir sürede reklam izlemeye vermez 5000 dolar. Aynı sitenin 2000 dolar verenide var resmen aynı site sadece rakamlar farklı.

Birde neocoinsler  bende bir ara yapmıştım onları. 1 ay içinde gelir o neocoinsler ayrıca 5.000 neocoins olmadan onları kullanamazsın. Ve 1 ay içinde kullanmazsan neocoinsler siliniyor. Bilmiyorum ben 1 gün içinde 890 neocoins yapmıştım ancak başka görev varmıydı hatırlamıyorum. Dedigim gibi 1 ay içinde geliyor. Birazda kullanışsız açıkçası bana göre

lovablegs

video görevi gelmiş yapabilene yuh ya 14 cent :)

bence hiç kaçırmayın ....

edit:çokta zor değilmiş aslında ama epey uğraştım en az 3 saat falan sürdü ve hepsi bitti sabah olmuştu artık ..çok uğraştırıcı  ve yorucuymuş ama buyrun kazancım :)

Mini Jobs:$0.980

nouma26

FilmsizKalma

tebrikler lovablegs:) 3 saat baya uğraşmışssın ya..

ricci

Evet arkadaş baya uğraşmış ama normal görüyorum çünkü task ingilizce değildi italyanca ve almancaydı bende ara sıra girip bir iki tane yapıp çıktım, ama 0,11 lik task vardı onu bekliyordum, o taskı ilginç bir şekilde sürüyorlar 9000 tane vardı ilk etapta, 1000 tanesi bitince kaldırıp bi yarım saat sonra kaldığı yerden devam ediyordu, ama uğraştığıma deydi neobux'ın 5 dolarını, clixsense'in 2 dolarını aldım :)  ($)