neobux mini işler yani mini job

Başlatan ayþe26, 10 Ağustos 2012, 03:07:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayþe26

selam arkadaşlar neobux ta mini işlet bölümü var bu bölümü nasıl kullanabilirim hiçbir bilgim yok güzel bir şekilde açıklayabilirmisiniz
teşekkürler.

Metilli

Ben company task görevini yapiyorum. Sana bir site linki veriyor. Linke tıkla sonra ilkokul, üniversite, resmi devlet yada askeri, iş veya şirket sitesimi olduğuna karar veriyorsun. Eger şirket ise o sana bu şirketin başka şirketlerle ortalık yapıp yapmadığını soruyor. Bunu da yeni çıkan 4 linke tıklayarak bakiyorsun. Mesela A company is a subsidiary of B inc. Burada A şirketi B şirketine bağlı bir nevi sahibi demek istiyor. Yani eger soruda A şirketini soruyorsa cevaba Evet diyorsun biliyorsun kimin o şirkete sahip oldugunu sonra orada sahip oldugu sirketin ismini soruyor oraya B inc'i yaziyorsun sonra B inc şirketinin web sitesini bulabildin mi diyor evet de bulursan ve site linkini kopyala yapıstır eger bulamadıysan hayır de. Bu şekilde yapıyorsun. Ayrica okul universite veya devlet veya askeri site olursa baska soru sormuyor zaten.

Bu benim en cok rastladıgım ve en kolay görev

ayþe26

neocoins nedir nasıl kazanılır kazanılan neocoinler nasıl kullanılır.

hakanatik01

bu konuda regortaz açıklamış

http://www.neobux.com/forum/?/13/267726/NeoCoins-Hakknda/

buda yeni başlayanlar için gerçekten yararlı bilgiler var okumakta fayda var ref falan kiraladıysanız nasıl davranmanız gerrktiği konusunda falan son derece yararlı bilgiler bulursunuz neonun türkçe forumuna arada bakmak iyidir:)

neobuxta yeniyim bende yingyang ve elisamccline hocalar orda da yardımcı oluyorlar

http://www.neobux.com/forum/?/13/162054/Neobux-Yardm/

hatta bu konuyu [http://www.neobux.com/forum/?/13/162054/Neobux-Yardm/] kopyala yapıştır yapsak foruma sabit olarak neobux kısmına güzel olur.

ben mesela burdan AVG nedir?Bayrakların anlamları, Rcylce nedir v.s. öğrendim:) teşekkür ederim hocalara bilgiler için

Metilli

Arkadaşlar şuan çok kolay bir görev var neobux'da. An itibariyle 5bin adet görev beklemekte. Görev şudur size bir site veriyor linke tıklıyorsunuz ve o sitenin telefon numarasını bulup kopyala yapıştır yapıyorsunuz o kadar. Eğer telefon numarası yoksa No diyorsunuz zaten geçiyorsunuz. 1 yada 2 dakikada bir görevi bitirirseniz saatte 4 cent*45 tane'den 1.8 dolar kazanabilirsiniz ortalama. Ayrıca Neobux'ın standart üyeler icin %12 golden üyeler icin %24 bonusu oldugunu dusunursek yaklasık 2 dolar kazanabilirsiniz saat başı :)

Haber vereyim dedim belki faydalanan olur diye. Belki kolay görevler için uyarı niteliğinde bir konu açılabilir ve kolay görevler çıktığında herkes birbirine haber verebilir bu şekilde forumda.

ayþe26

dediğin gibi yaptım 0,160 cent  kazandım bunu main balanca ya nasıl aktarabiliriz

Metilli

Alıntı yapılan: ayşe26 - 28 Ağustos 2012, 21:21:38
dediğin gibi yaptım 0,160 cent  kazandım bunu main balanca ya nasıl aktarabiliriz

Görevden kazandığın paralar direk main balance'a aktarılır zaten başka bir işlem yapmana gerek yok.

ayþe26

main balanca eklenmedi neopointin altında bir satır açıldı mini lob dan kazandığım centler orda birikiyor tıpki neopointteki gibi

avni59

Alıntı yapılan: ayşe26 - 29 Ağustos 2012, 00:25:57
main balanca eklenmedi neopointin altında bir satır açıldı mini lob dan kazandığım centler orda birikiyor tıpki neopointteki gibi

balanca eklenır otomatık bı task yaptıktan sonra bıdaha kontrol edın.

ayþe26