video.4yon.org Ödemeleri

Başlatan halisekarakaya, 11 Ağustos 2012, 13:42:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Oranlar arttırmış 0,04 olmuş sitede :) ben zevkle yapıyorum çok ilgilenmesemde birikmiş gene ,2-3 güne bir girip 1-2 şarkı sözü eklerseniz kazancı hiç fena değil çoğu ptcden iyi derim... yapılacak işi CF gibi görün arada görev varmı diye bakın, varsa google ile şarkı sözünü bulup ekleyin şarkı sözünü bulamazsanız bile çok hoş yeni şarkılar dinleyebiliyorsunuz :) Admininde türk olması ayrı bir artı cana yakın, muhababetide güzel :) ödemeleri en hızlı zamanda yapıyor bu ödememde 1 gün olmadan geldi arada işleri olabileceğini düşünerek bekleme süresine 7 gün demiş ama  sitede olupta gördümü  anında bile ödeme yapabilir kısaca :)

bekeli

abcb

Ödemen hayırlı olsun Hakan  :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

drogba

buna benzer başka site var mı?

gokovic

Hayırlı olsun kardeşim. Haberim yoktu böyle bir siteden. Pm atttım gelince bakarsan sevinirim.  :y

lovablegs

hakanatik01

teşekkürler;
Alıntı yapılan: drogba - 20 Mart 2013, 21:20:21
buna benzer başka site var mı?
benim bildiğim yok olursa denk gelirseniz tanıtın güzel zevkli bir iş daha yeni gibi biraz burası yada ben çok kullanmıyorum çok videoya denk gelmiyorum ama belkide bitiyordur Ptcbox gibi düşünün birada 0,04lük video gelicek yazan alıcak parayı :) ben gece 2-3 gibi girip arada bakıyorum kalırsa yazıyorum en son gülşeni yazmıştım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ordayım şeklinde[ki zaten google da şarkı sözü arattınızmı bulursunuz bunu kopyala-yapıştır yapcaksınız görev aslen kopyala-yapıştır görevi kimsenin şarkıyı dinleyip yazacağını düşünmüyorum :) ]  min ödemesi 3$ sorunuz olursa admine siteden mesaj atın en kısa sürede size geri dönecektir ref siztemi falnda yok bilginize CF görevi işte bir nevi :)

Alıntı yapılan: gokovic - 20 Mart 2013, 22:06:13
Hayırlı olsun kardeşim. Haberim yoktu böyle bir siteden. Pm atttım gelince bakarsan sevinirim.  :y
Cevapladım yardıma ihtiyacın olursa yazarsın bana yada admine de yazabilrisiniz  yardımcı olur  , zorla ödeme yolladı almıycam dedikçe istekte bulun diye tutturdu :P   ;)

drogba

site fazla siyasi. o yüzden sordum

ikose

Ödemen hayırlı olsun Hakann  (p) ($)