Beermoneyforum - Foruma üye ol para kazan

Başlatan azenec, 22 Temmuz 2017, 03:54:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azenec

Arkadaşlar redditdeki meşhur beer money subredditinin forumu açıldı. Site admini size:

Sitede market palace bolumunde ucretli gorevler yayinliyorlar. Burada basit gorevleri yaparak. Bmfkazanabilirsiniz.(ornek youtube izleme , web sitesi sadece kayit, mobil uygulama indirme vb.) ayni zamanda ucretli gorev verebilirsiniz)

1. Her davet ettiğiniz kişi 100 mesaja ulastiginda için 1000 bmf coins alacaksiniz.
2. Her yeni konu açtığınız için 50+ bmf{min 100 karakter}
3. her herhangi bir konuya yorum yaptığınız için 20+ bmf {min 100 karakter} saatte 5 Yorum siniri bulunuyor.

kazanabilirsiniz.

Uyarı: diger sitelerden kopyala yapistiri kabul etmiyor. Boyle birsey yapacaksaniz,
[spoiler] not defderi gibi biryere kopyalayip daha sonra oradan foruma kopyalayin.[/spoiler]

Kazandıınız bmfleri 1,000 bmf coins = $1 kuruyla değiştirebilirsiniz.
Min: ödeme: 1000bmf= 1$
Ödeme işlemciler
PayPal - $1 minimum
Payeer - $1 minimum
Perfect Money - $1 minimum
AdvCash - $1 minimum
Bitcoin - $10 minimum
Skrill - $10 minimum

Bmf forumundaki para cekimi ile ilgili sayfa asagida;
[spoiler]

olduğunuz için kazandığınız tüm BMF Jetonları , 1 $ 'lık minimum paraya ulaştığınızda gerçek para için REDEEM olabilir .

NOT * - para yatırma talebinde bulunmak için en az 100 mesajınız olması gerekir.

Not ** - 1000 BMF Jetonu = 1 ABD doları.

Kurtarmanın Yolları:
PayPal - minimum 1 $
Alacaklı - minimum 1 $
Mükemmel Para - Minimum 1 $
AdvCash - Minimum 1 $
Bitcoin - minimum 10 $
Skrill - minimum 10 $
Bundan sonra işinizi kolaylaştırmak için PayPal, Payeer, PM, AdvCash veya BTC adresinize nakit ödeme talep etmek için aşağıdaki adımları izlemelisiniz!

MK.jpg
pay.jpg

Kullanıcı Adı : " Mr. B "olmalı(BANA BAĞLIYIN, GERÇEK NAKİT VERMEYİN!)

Miktarı :parayatırmakistediğin BMF miktarı (en az 1000 BMF Parası)

Mesaj : burada PayPal e-posta adresini ya da diğerlerini yaz. size para gönderebileceğim ödeme adresi, söylediğinizden emin olun, bu Payeer'im veya bu benim BTC adresim vb ...

Bağış :Bana ödemek istediğiniz tutarı bağışlamak için bu düğmeyi tıklayın

İşte, şimdi Bir bildirim alacaksınız ve mesajınızı kontrol edeceğim, PayPal'ınızı kopyalayacağım ve size PayPal'a istenen tutarı göndereceğim. Bundan sonra, ödeme belgenizi buraya gönderebilirsiniz .

ÖNEMLİ*
Diyelim ki 3584 BMF diyelim ve bir hata ile karşılaşıyorsanız hepsini silmek istiyorsanız, 3583 BMF (-1) ' i aramayı deneyin , sistem bazen çok fazla BMF'ye sahip olduğunuzu gösterir ancak arka uçta 3583.89 ve cüzdanınızda olabilir. 3584 gösterir. Ayrıca asla "," veya "" nokta "virgül kullanmayın. Sadece 4589 miktarını veya her neyse yazın. İyi!

Herhangi bir nedenden dolayı bağışları bir başkasına verdiniz ya da daha az BMF gönderdiyseniz, bana bir mesaj gönderin, her işlemi kontrol edebilirim ve sorununuzu en kısa sürede çözerim. Rica ederim!bu gk[/spoiler]

(veya sitede 1000 bmf olduktan sonra takas konusu acabilirsniz. örnek: 1000bmf puani jarsiligi 1$ payeer istiyorumvb.

Xalid

rota26

Konu tarafimca deviralindi. Gerekli güncellemeler yapildi.

SystemHack

Ödemeyi nereye çekebiliyoruz. Skrill ödemesi mi yapıyorlar?

rota26

x

haluk

siteyi 2017 yılından bugüne kullanıyorum..gelirkapısı forumumuz benzeri ,hyıp bölümü özellikle çok aktif..göz atmakta fayda olabilir..ilk ödeme kanıtını da ben göndereyim..

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/beermoneyforum-foruma-uye-ol-para-kazan-odemeleri/

rota26

x

Ufuko

Şahsen bende URL kısaltma siteleri bölümünü takip ediyorum, siteler hakkında bilgi almak için iyi oluyor :)

Ayrıca PTC bölümünda OffersBux.com sitrmiz LEGIT konumunda  :PP  :D

kanacali53fk

haluk

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 22 Ağustos 2019, 18:47:08
Güvenilir mi?
@kanacali53fk
  güvenilirmi ? diye sormak istediğiniz.bu bir hyıp,yatırım sitesi vs. degil...  şu an üyesi olduğumuz gelirkapısı tarzı  ve 30 bin civarı üyesi olan  bilinen uluslararası  bir forum.