adprizeleri tıklarken

Başlatan ayþe26, 12 Ağustos 2012, 20:55:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayþe26

mera arkadaşlar adprizeleri tıklarkan bazen böyle bir ileti alıyorum sizdede varmı veya ne anlama geliyor
we have detected that you reside in turkey, fusioncash is only open to residents of the united states. ıf you register your account may be deactivated

deniz-777

o neobux ile alakalı değil, reklam verilen sitede çıkıyor

ayþe26

ama ben bubu türkçeye çevirdim hesabımaza bir zarar gelmez dimi sizdede oluyormu peki

regortaz

Bu tarz ufak soruları eski başlıklar altına yazarsanız forum daha derli toplu duracaktır :)

Fusioncash diye bir sitenin reklamı dönüyor, sadece o siteye girdiğinizde çıkan bir uyarıdır dikkat ettiyseniz, Fusioncash'in sadece ABD'de yaşayan kullanıcılara açık olduğunu, ABD dışında yaşayan kişilerin hesaplarının kapatılabileceğini söylüyor. ;)

ayþe26

urarınızı dikkate alacam teşekkür ederim

sinan koca

arkadaslar ben uzun zamandir neobux sitesine giremiyorum.anasayfa aciliyor ancak login kismindan bir turlu giremiyirum.neden acaba?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sinan koca - 13 Ağustos 2012, 00:05:27
arkadaslar ben uzun zamandir neobux sitesine giremiyorum.anasayfa aciliyor ancak login kismindan bir turlu giremiyirum.neden acaba?

Farklı bir browser ile deneyin bence.

Bir de saorunu tam anlayamadım aslında... Login sayfası geliyor mu ?
Login bilgilerini girdiğinizde mi site açılmıyor....
Tam olarak bunu yaptıktan sonra şu oluyor, sonra bu oluyor, vew bu olmuyor gibi bir bilgi girerseniz, hangi açamada kaldığınıza göre yardımımız olabilir.

Ayrıca, bazı saatlerede site çok yoğun oluyor. http aslanda sorun olmasa bile, login ve bazı iç sayfaların çalıştığı https (kısıtlı sayıda kullanıcı aynı anda kullanabilir)
sayfalarına erişemiyor olabilirsiniz.

Ve son olarak,
Artık login sayfasından kaldırılmış olan captcha kodunu beklemiyor sunuzdur umarım ... ???

ayþe26

Benim internet bağlanrım ara sıra kopuyor ve her koptuğunda IP adresim değişiyor bu neobux hesabıma bir zararverirmi acaba

enderege

Alıntı yapılan: ayşe26 - 21 Ağustos 2012, 16:38:17
Benim internet bağlanrım ara sıra kopuyor ve her koptuğunda IP adresim değişiyor bu neobux hesabıma bir zararverirmi acaba

Hayır!... Hesabınıza zarar vermez. Sadece hep IP değişiminde yeniden giriş yapmak zorunda kalırsınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 21 Ağustos 2012, 16:40:29
Hayır!... Hesabınıza zarar vermez. Sadece hep IP değişiminde yeniden giriş yapmak zorunda kalırsınız.

24 saatten önce yapılan girişlerde tekrar login olmak istenmiyor.