Payza banka transfer ucreti 30 tl mi oldu?

Başlatan atLL, 22 Ağustos 2017, 08:52:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atLL

Payza nin benim icin bittigi an olarak tarihe gecebilir. Destek ile iletisime gectigimde ulkeniz icin para cekme ucreti 30 yaziyor dediginde 2. Bir soku yasadim

ikose

Buradan değişim konusu aç
30tl masrafmı olur
fraghera hocanın konusu var.
masrafsız al paranı hemde aynı gün (eft saati içinde tabiii)
payzadan birde günlerce gelmesini bekleyeceksin @atLL

Mrprincex

atLL

isin komik tarafi destekle iletisim kurdugumda bana fees sayfasini gosteriyorlar ve orada 10.5 yaziyor ya benim parami 2.5-3 dolar kessin basimin gozumun sadakasi olsun diyordum da 8 dolarlik kesinti nedir ya para hesabima da gecmemis daha cok sinirim bozuldu para hesabima gecsin ben onlara yazicagimi biliyorum 30 lirayi ihtiyac sahibine dagitirim onlara vericegime

chngrlp

Alıntı yapılan: atLL - 22 Ağustos 2017, 20:56:00
isin komik tarafi destekle iletisim kurdugumda bana fees sayfasini gosteriyorlar ve orada 10.5 yaziyor ya benim parami 2.5-3 dolar kessin basimin gozumun sadakasi olsun diyordum da 8 dolarlik kesinti nedir ya para hesabima da gecmemis daha cok sinirim bozuldu para hesabima gecsin ben onlara yazicagimi biliyorum 30 lirayi ihtiyac sahibine dagitirim onlara vericegime

bankada para alabilir o zaman daha da sasırabilirsin.

fraghera

Alıntı yapılan: Mrprincex - 22 Ağustos 2017, 18:29:49
30 tl oldu evet baya oldu .

Fee : arttı arkadaşlar... 30TL

Alıntı yapılan: chngrlp - 22 Ağustos 2017, 21:16:57
bankada para alabilir o zaman daha da sasırabilirsin.

Bankaya göre değişmekte %4 e kadar kestikleri oluyor...

Alıntı yapılan: ikose - 22 Ağustos 2017, 18:08:10
Buradan değişim konusu aç
30tl masrafmı olur
fraghera hocanın konusu var.
masrafsız al paranı hemde aynı gün (eft saati içinde tabiii)
payzadan birde günlerce gelmesini bekleyeceksin @atLL

@ikose hocam yönlendirmeniz için teşekkürler... Bayram öncesinde bozumlar geçici olarak kapalıdır. Yurtdışındayım.

para dönüşümlerinde açık olan konumdan Payza paypal bakiyesi karşılığında EFT çevrimi ile ilgili bilgi alabilirsiniz.