Coinbase Kurundan Bitcoin Alınır

Başlatan gkhan08, 23 Ağustos 2017, 14:20:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkhan08

Coinbase  kurundan komisyonsuz bitcoin  alınır. Coinbase mail yolu ile  kesintisi olmadığı için miktar önemli değil , düşük miktarlarda alabilirim.

Ödeme : Papara /  Enpara

Nakit : 2000 ₺

gkhan08

Coinbase hesabınızdaki düşük miktar bitcoinlerinizi mail yolu ile fee ödetmeden alabilirim.

gkhan08

İhtiyaç devam etmektedir.

pendik34

Alıntı yapılan: gkhan08 - 05 Kasım 2017, 17:53:22
İhtiyaç devam etmektedir.

güzel aslında mail yolu ile coinbaseden sürekli alman güzel olurdu free ödemesi yok  coinbase kurundan

gkhan08

Alıntı yapılan: pendik34 - 06 Kasım 2017, 01:20:57
güzel aslında mail yolu ile coinbaseden sürekli alman güzel olurdu free ödemesi yok  coinbase kurundan

Şuanlık sürekli ihtiyaç olcaktır elimde bulunan miktar kadar. Fee ödemeden coinbaseden bitcoin satmak isteyen ulaşabilir. Düşük miktarlarda alabilirim.

zekidogan

mail yoluyla fee ücreti olmadan nasıl oluyor kardeşim.özel mesajla anlatabilirmisin mümkünse

halibo

Alıntı yapılan: zekidogan - 06 Kasım 2017, 08:03:44
mail yoluyla fee ücreti olmadan nasıl oluyor kardeşim.özel mesajla anlatabilirmisin mümkünse

coinbase içi transfere kesinti olmuyor, adres kısmına coinbase mail adreni giriyorsun

haluk

@gkhan08  hocam..daha önce görüşmüştük , elimde 0.00750000 btc mevcut....Özel mesaj gönderdim ,uygunsa ....

haluk

@gkhan08   hocam ,papara gönderinizi aldım ve aşağıdaki cüzdan numaranıza gönderinizi yaptım..

gkhan08

Alıntı yapılan: haluk - 14 Kasım 2017, 20:40:13
@gkhan08   hocam ,papara gönderinizi aldım ve aşağıdaki cüzdan numaranıza gönderinizi yaptım..

@haluk Hocamla takas gerçekleşti. Teşekkürler.